workshop contact met jouw overleden huisdier

Workshop contact met jouw overleden huisdier

Zelf reading overleden huisdier

In deze workshop: Contact met jouw overleden huisdier. Ga ik jou begeleiden om zelf de reading met jouw overleden huisdier te doen. Door middel van een begeleide meditatie ga je een diepere laag van bewustzijn binnen. Daardoor kun je beter voelen met jouw spirituele zintuigen. Maar als eerste zullen we de emoties even een plekje geven. Want juist emoties kunnen zeer beperkend zijn. Vooral als we nog een lading voelen op het onderwerp. Dus voordat we echt gaan starten; Gaan we het eerst allemaal eens bespreekbaar maken. Gewoon zoals het is, in alle verdriet maar vooral ook in alle pracht en liefde.

in contact met overleden dieren

Zelf spiritueel contact met overleden dier

Jij gaat in deze workshop contact met jouw overleden huisdier dus zelf contact maken. Omdat dit contact nogal spiritueel is, wil ik je vooraf al vragen hiervoor open te staan. Nu is dit voor veel mensen al simpel. Daar zij de verbinding met dieren sowieso al als spiritueel ervaren. Het is namelijk zo diepgaand dat we er amper woorden aan kunnen geven. Juist deze verbinding gaat jou helpen dit zelf te doen. Je hoeft dus nog niks te kunnen. Alleen dien je open te staan voor jouw eigen spirituele kunnen. En uiteraard voor de boodschap van jouw overleden dier.

Overleden dieren oproepen

Veel mensen kennen het idee nog van een seance. Een manier van oproepen van de overleden dierbare. Men zat met meerdere mensen rondom een tafel. Zij hielden elkaars handen vast, en het medium riep de geest op. Als je voor iemand anders bezig gaat kan het inderdaad wel eens fijn zijn om de energie op te roepen. Maar eigenlijk probeer je de energie vooral te versterken. De kaarsjes, handen vasthouden en dergelijken is vooral voor de sfeer. En zeg nou zelf, we eten zelfs fijner met een lekker sfeertje. Dus ik wil je zeker vragen een kaarsje erbij te houden en een bloem. Maar je hoeft jouw dier niet op te gaan roepen. Want weet je, hij of zij is toch wel bij je! En anders is hij/zij nog geen gedachte van je verwijdert.

Boodschappen van overleden dieren

Soms is het wat lastiger om de boodschappen van onze overleden dieren écht te verstaan. Of hebben we moeite helderheid en duidelijkheid te krijgen. Over het algemeen heeft dit te maken met onze emoties. Die zijn soms (vaak) zo groot, we weten ook niet wat we ermee moeten, en zo worden ze een blokkade. Op deze momenten voelen we vooral verlies, rouw en verdriet. Helaas voelen we op dat moment niet de helende liefde. Als alleen de hartverscheurende achtergelaten innerlijke kind. Gelukkig zijn er manieren om deze gevoelens juist even te laten zijn. Door kennis begrip voor je eigen gevoelens te krijgen. En ze na het aanhalen ook gewoon even te parkeren vanuit respect en liefde. Wetende dat je later weer tijd ervoor vrijmaakt. Je krijg tools mee om hiermee om te gaan. Zodat je kunt gaan voelen wat voor jou werkt om met verlies te dealen.

Wie geeft deze workshop?

medium voor overleden dieren

Stephanie – Overleden dieren medium

Degene die ook de consulten geeft, en als klein meisje zijnde al een groter hart heeft voor dieren als voor (de meeste) mensen. Maar ook een eerbied, respect en voorliefde voelde voor overledenen. Dit zijn 2 kernwaarden die nog steeds gebakken in mijn innerlijk zitten en eigenlijk alleen maar groter zijn geworden. Het is niet voor niets dat mijn niche als dierentolk ´overleden dieren´ is geworden.

Wat kun je verwachten van de workshop contact met jouw overleden huisdier?

We gaan beginnen met een inleiding. Waarin we de volgende vragen gaan beantwoorden: “Wat is telepathie? En wat gebeurt er na het overlijden met de ziel? Hoe is het mogelijk dat we kunnen communiceren met overleden(en) dieren?” Tevens behandelen we de vragen: “Waarom voel ik me verscheurd, achtergelaten, intens verdrietig? En waarom is het gemis zo heftig?” Na deze vragen gaan we een klein ritueeltje doen om ons gevoel te erkennen maar ook een plekje te geven. Dit doen we door een kaarsje te branden en een bloemetje neer te leggen. Je kan deze letterlijk bij je neerleggen. Maar we doen het in een gezamenlijke begeleide meditatie; Zo zorgen we ervoor dat de energie, en daarom de emotie, even op een altaar wordt achtergelaten. Uiteraard keren we na afloop weer terug naar onze gevoelens. De gevoelens zullen bij de meeste mensen een stuk minder zwaar en beladen aanvoelen.

Wat ga je leren?

Je gaat dezelfde stappen doornemen die ik als dierentolk voor overleden dieren ook neem. Om onszelf te aarden, te beschermen, te verbinden en af te stemmen. Zodat je op een veilige en verantwoorde manier lekker kunt communiceren. En hierbij wil ik je direct een belangrijke les meegeven: Communiceren is letterlijk een overdracht van informatie. Het is daarom meer dan logisch als je de informatie niet in woorden door krijgt. Dieren praten namelijk niet in woorden. Zij praten middels energie. Sommige hersenen zullen dit vertalen naar de lichaamstaal die diegene kent van zijn/haar dier. Andermans brein zal wellicht alleen gevoelens doorkrijgen. Weer een ander zal de informatie ineens weten. Alsof die informatie plotseling in het brein is ingegeven. Dus staat je niet blind op hoe jij het zou willen ontvangen. Sta open voor jouw eigen manier.

Wanneer, waar en hoe vind de workshop plaats?

Online via google meet. Dit is een vergader software van google zelf en heb ik tot nu toe betere ervaringen mee als met zoom of facebook live. Uiteraard is het handig dat je een goede internet verbinding hebt. Omdat de workshop contact met jouw overleden huisdier online plaats vind vanuit je eigen huis. Is het verstandig van te voren jouw verbinding te checken. Daarvoor kun je gewoon op de link klikken en kijken of alles bij jou werkt. Je kunt nog niet de workshop in, maar je kunt wel kijken of de link werkt voor jou, en of alles het doet. In principe heb je geen camera nodig. Ik zal vooral mijn eigen scherm laten zien en degene zijn die het meeste praat. Vragen kan je namelijk ook altijd in de chat functie kwijt.

Zorg er ook voor dat je niet gestoord kan worden. Niets is zo vervelend als dat je heerlijk aan het mediteren bent, misschien zelfs wel in trance bent. En dan gestoord wordt. Zo abrupt terug komen in het hier en nu is enorm vervelend en kan je erg van slag maken. Warme kleding is ook zeker aan te raden, misschien een lekker dekentje. Maar laagjes is ook fijn voor de mensen die het warm krijgen van emoties. Lang stil zitten kan je koud maken, emoties kunnen verwarmen. Dus zorg ervoor dat je het jezelf comfortabel kan maken. Zet daarom misschien ook nog een glaasje water, zakdoekjes en pen met papier klaar.

Na afloop is er tijd om je ervaring te delen met elkaar en met mij. Jouw vragen te stellen die je misschien nog hebt. Of gewoon even bij te komen. Let op: er wordt wel een opname gemaakt. (Van mijn scherm en mijn begeleiding wanneer jullie microfoons uitstaan. Niemand kan jou dus horen of zien.) De vragen die worden gesteld, de dingen die worden gedeeld zullen niet worden opgenomen! Jouw privacy is heilig. Maar op deze manier kan ik de workshop in de toekomst verkopen zonder dat ik telkens wat moet regelen.