workshop contact met jouw overleden huisdier

Workshop contact met jouw overleden huisdier

In 2022 staat de ONLINE workshop ‘contact met jouw overleden huisdier’ via google meet gepland op dinsdag 29 maart en zondag 30 oktober. Je kunt dus vanaf je eigen computer/laptop/tablet/telefoon meedoen. Meldt je hier aan voor de eerstvolgende keer en ik houd je via de maandelijkse mail op de hoogte:

(Let op als je je ergens voor inschrijft ga je in principe een koopovereenkomst aan. Het is dus niet voor gratis info, of om op de hoogte gehouden te worden. Je schrijft je in als je écht mee gaat doen! Want het gaat pas door bij voldoende deelnemers.)

Zelf reading overleden huisdier

In deze workshop: Contact met jouw overleden huisdier. Ga ik jou begeleiden om zelf de reading met jouw overleden huisdier te doen. Door middel van een begeleide meditatie ga je een diepere laag van bewustzijn binnen. Daardoor kun je beter voelen met jouw spirituele zintuigen. Maar als eerste zullen we de emoties even een plekje geven. Want juist emoties kunnen zeer beperkend zijn. Vooral als we nog een lading voelen op het onderwerp. Dus voordat we echt gaan starten; Gaan we het eerst allemaal eens bespreekbaar maken. Gewoon zoals het is, in alle verdriet maar vooral ook in alle pracht en liefde.

in contact met overleden dieren

Zelf spiritueel contact met overleden dier

Jij gaat in deze workshop contact met jouw overleden huisdier dus zelf contact maken. Omdat dit contact nogal spiritueel is, wil ik je vooraf al vragen hiervoor open te staan. Nu is dit voor veel mensen al simpel. Daar zij de verbinding met dieren sowieso al als spiritueel ervaren. Het is namelijk zo diepgaand dat we er amper woorden aan kunnen geven. Juist deze verbinding gaat jou helpen dit zelf te doen. Je hoeft dus nog niks te kunnen. Alleen dien je open te staan voor jouw eigen spirituele kunnen. En uiteraard voor de boodschap van jouw overleden dier.

Overleden dieren oproepen

Veel mensen kennen het idee nog van een seance. Een manier van oproepen van de overleden dierbare. Men zat met meerdere mensen rondom een tafel. Zij hielden elkaars handen vast, en het medium riep de geest op. Als je voor iemand anders bezig gaat kan het inderdaad wel eens fijn zijn om de energie op te roepen. Maar eigenlijk probeer je de energie vooral te versterken. De kaarsjes, handen vasthouden en dergelijken is vooral voor de sfeer. En zeg nou zelf, we eten zelfs fijner met een lekker sfeertje. Dus ik wil je zeker vragen een kaarsje erbij te houden en een bloem. Maar je hoeft jouw dier niet op te gaan roepen. Want weet je, hij of zij is toch wel bij je! En anders is hij/zij nog geen gedachte van je verwijdert.

Boodschappen van overleden dieren

Soms is het wat lastiger om de boodschappen van onze overleden dieren écht te verstaan. Of hebben we moeite helderheid en duidelijkheid te krijgen. Over het algemeen heeft dit te maken met onze emoties. Die zijn soms (vaak) zo groot, we weten ook niet wat we ermee moeten, en zo worden ze een blokkade. Op deze momenten voelen we vooral verlies, rouw en verdriet. Helaas voelen we op dat moment niet de helende liefde. Als alleen de hartverscheurende achtergelaten innerlijke kind. Gelukkig zijn er manieren om deze gevoelens juist even te laten zijn. Door kennis begrip voor je eigen gevoelens te krijgen. En ze na het aanhalen ook gewoon even te parkeren vanuit respect en liefde. Wetende dat je later weer tijd ervoor vrijmaakt. Je krijg tools mee om hiermee om te gaan. Zodat je kunt gaan voelen wat voor jou werkt om met verlies te dealen.

Wie geeft deze workshop?

medium voor overleden dieren

Stephanie – Overleden dieren medium

Wie ook deze website heeft gemaakt, geschreven en de consulten doet: Ik, mijn naam is Stephanie en diermedium.nl is de website waarop ik mijn liefde voor dieren deel met de wereld. Als klein meisje praatte ik al met mijn kat en overleden oma. Vanuit mijn innerlijk wezen heb ik altijd al een eerbied en een onvoorwaardelijk respect gevoelt voor dieren en overledenen. Ik geloof erin dat ik dat meegenomen heb uit vorige levens. De communicatie tussen zielen: Dus tussen mens en dier, tussen dieren, tussen mens en overledene, et cetera. Dat is voor mij een waarheid waarmee ik ben groot geworden. Iets wat altijd al in mij zat en niemand erin heeft geplant. Mijn liefde voor dieren en overledenen is ook onvoorwaardelijk en zo groots. Eigenlijk kan ik er geen woorden mee verbinden.

Wat kun je verwachten van de workshop contact met jouw overleden huisdier?

We gaan beginnen met een inleiding. Waarin we de volgende vragen gaan beantwoorden: “Wat is telepathie? En wat gebeurt er na het overlijden met de ziel? Hoe is het mogelijk dat we kunnen communiceren met overleden(en) dieren?” Tevens behandelen we de vragen: “Waarom voel ik me verscheurd, achtergelaten, intens verdrietig? En waarom is het gemis zo heftig?” Na deze vragen gaan we een klein ritueeltje doen om ons gevoel te erkennen maar ook een plekje te geven. Dit doen we door een kaarsje te branden en een bloemetje neer te leggen. Het bloemetje en kaarsje moet je zelf voor zorgen. Maar in een gezamenlijke begeleide meditatie; Zorgen we ervoor dat de energie, en daarom de emotie, even op een altaar wordt achtergelaten. Uiteraard keren we na afloop weer terug naar onze gevoelens. De gevoelens zullen bij de meeste mensen een stuk minder zwaar en beladen aanvoelen.

Wat ga je leren?

Je gaat dezelfde stappen doornemen die ik als dierentolk voor overleden dieren ook neem. Om onszelf te aarden, te beschermen, te verbinden en af te stemmen. Zodat je op een veilige en verantwoorde manier lekker kunt communiceren. En hierbij wil ik je direct een belangrijke les meegeven: Communiceren is letterlijk een overdracht van informatie. Het is daarom meer dan logisch als je de informatie niet in woorden door krijgt. Dieren praten namelijk niet in woorden. Zij praten middels energie. Sommige hersenen zullen dit vertalen naar de lichaamstaal die diegene kent van zijn/haar dier. Andermans brein zal wellicht alleen gevoelens doorkrijgen. Weer een ander zal de informatie ineens weten. Alsof die informatie plotseling in het brein is ingegeven. Dus staat je niet blind op hoe jij het zou willen ontvangen. Sta open voor jouw eigen manier.

Wanneer, waar en hoe vind de workshop plaats?

Ik weet nog niet of we live gaan of dat je langs kunt komen. Mocht je in de buurt van Heelweg wonen, en er zijn genoeg gegadigden, dan zal het zeker kunnen. Op dinsdag 29 maart en zondag 30 oktober 2022 vanaf 13.00 uur. Reserveer alvast 2 tot 3 uur in je agenda. Ik geloof dat we met 2 uur klaar zullen zijn. Maar je weet het nooit, en ik wil er voldoende tijd aan spenderen om iedereens vragen te kunnen beantwoorden.

Stiekem is het eigenlijk de bedoeling dat deze workshop vanuit mijn praktijk elo-my wordt gegeven. Maar omdat het echt een thema is die zo goed past bij deze website wilde ik de workshop ook hier aankondigen. Dus wil jij vanuit jouw eigen huis, mee doen? En zelf contact maken met jouw overleden huisdier? Dan zijn de kosten €35,- per persoon. Schrijf je op deze pagina makkelijk en snel in. Dan krijg je het factuur naar je toe gemaild.

workshop contact met jouw overleden huisdier
in contact komen met overleden huisdier
overleden dieren medium

Workshop contact met je overleden dier

Zaterdag 30 oktober om 13.00 uur gaan we ons afstemmen op het rijk der overledenen om ons te verbinden met onze overleden engeltjes. Als je je inschrijft doe jij mee voor 35,- euro.

Wees je er aub van bewust dat je een koopcontract aan gaat met mij zodra je op de knop klikt en je dus inschrijft om te betalen. Dankjewel.