Privacy Policy

Wie ben ik?

Mijn naam is Stephanie. Ik ben geboren en getogen in Zevenaar en nu een troste Achterhoeker.

Mijn website adres is: https://diermedium.nl.

Welke persoonlijke data gebruikt deze website?

Comments

Als bezoekers een comment achter laten dan verzamelt de website de gegevens die te zien zijn als comment. Maar ook de bezoekers IP adres en vanaf welke browser de bezoeker surft. Dit is alleen om spam tegen te kunnen houden.

Workshops

Als jij je inschrijft voor een opleiding. Dan bewaard de website jouw gegevens die je verstrekt. En welke ik nodig heb om een factuur op te stellen. Mocht je een gravatar aanmaken (service van wordpress dan kun je hun privacy policy hier lezen: https://automattic.com/privacy/.

Tevens zullen je gegevens middels automatische mails in mailchimp bewaard worden die je zelf kunt aanpassen en ook kunt verwijderen. Ik behoud ze dan ook niet in een archief ook niet voor een toegestane 3 maanden.

Media

Mocht je een casus in dienen te sturen volgens de opleiding. Dan gebeurt dit via e-mail. Ik gebruik roundcube als bedrijfsmail. En bewaar jouw gegevens niet langer dan 2 weken na het nakijken. Ik sla geen emailadressen op.

Contact forms

Alle contact formulieren zijn gemaakt met een plugin die jouw gegevens verstuurd naar mijn zakelijke emailadres. Deze plugin wordt door miljoenen mensen gebruikt. Samen met de beveiligde website en server, zijn jouw gegevens veilig. Ik gebruik ze alleen voor de intakegesprek, inschrijving of om je op de hoogte houden. Zoals je zelf aangeeft middels het formulier.

Cookies

Als je je inschrijft voor de opleiding, dan kun je jouw inloggegevens bewaren. Dit gebeurt door cookies. Zo hoef je niet telkens opnieuw in te loggen.

Embedded content van andere websites

Artikelen of video’s van andere websites, kunnen cookies plaatsen om te kijken van waar je vandaan komt.

Eigenlijk volgen ze het spoor hoe je bijvoorbeeld ineens bij een andere video op youtube verschijnt. Mocht je bijvoorbeeld vanaf mijn website een youtube video hebben bekeken en door surfen naar een andere video. Of verder klikken naar youtube zelf.

Analytics

Om de juiste cursisten te vinden, maak ik advertenties in google. Voor de gratis leadmagnets maak ik instagram en facebook advertenties. Ook hierin worden cookies opgeslagen. Deze gebruik ik alleen voor de nieuwsbrief en/of leadmagnet, en/of opleiding. Wanneer je je uitschrijft, schrijf ik ook meteen al jouw gegevens uit mijn systemen.

Wordt jouw data gedeeld?

Als je een nieuw wachtwoord nodig hebt, wordt jouw IP adres gedeeld in de ‘reset wachtwoord’ e-mail.

Hoe lang bewaar ik jouw data?

Als je een opmerking achterlaat, wordt deze opmerking zo lang bewaard als het artikel of deze website actief is.

Ben je een cursist? Dan bewaar ik jouw gegevens totdat je de opleiding afgerond hebt. Sta je in mijn nieuwsbrief? Dan bewaar ik jouw gegevens totdat jij je uitschrijft.

Welke rechten heb jij over jouw data?

Alle. Als jij wilt dat ik iets wijzig dan kan dat. Je kunt jezelf uitschrijven van de nieuwsbrief. Doe je een opleiding? Dan is het niet handig om de gegevens te verwijderen. Je krijgt namelijk geen geld terug. En het kost mij enorm veel tijd om je weer terug in het systeem te zetten. Plus alle voortgang is er niet meer.

Waar verzend ik jouw data naar toe?

Als je een comment achter laat gaat deze eerst door een anti spam beveiligings plugin.