in contact komen met overleden huisdier

In contact komen met jouw overleden huisdier

Wat gebeurt er met dieren na hun overlijden? Waar gaat de ziel heen? Kan ik daar nog mee communiceren? Leer het allemaal in de workshop om in contact komen met jouw overleden huisdier.

We weten dat de ziel van een dier blijft voortbestaan. In ons hart, in ons leven, de band die we op zielsniveau voelen maakt het niet uit of dit nou wel of niet bewezen is. Die neemt het voor lief dat de wetenschap nog niet zo ver is.

In contact komen met jouw overleden hond

Voel jij dit? Merk jij misschien ook tekens op van jouw dier? Of weet je niet zo goed waar je dan op moet letten? Laten we het dan eens hebben over wat er allemaal gebeurt is. En laten we dan in gaan op die tekens. Misschien zie je wel telkens iets in je ooghoek maar denk je dat het niets is.

En het allerbelangrijkste natuurlijk: Kunnen wij nog contact leggen met die ziel waar we zo van houden? Want zonder die hechte band, zou het gemis nu ook niet zo heftig zijn. Ja wij kunnen contact leggen. Maar eerst dienen we onze emoties de ruimte geven. Ruimte om te rouwen samen met onze overleden maatje.

Omdat het gemis niet alleen onder de levenden leeft, maar ook voor de overledene.

In contact komen met jouw overleden kat

Laten we het gewoon ervaren, samen. Met wat achtergrond informatie over het overlijden, de zielsverbinding en de connectie die nooit ver weg is. Gewoon lekker die connectie samen aangaan. En mocht je toch niet helemaal bewust in die connectie zitten. Dan kan het zomaar zijn dat je nog met vragen zit.

In dat geval stel je je vraag aan mij en stuur je een foto door van jouw dier. En help ik jou en jouw dier door contact te leggen als nog het antwoord te vinden.

Mee doen?

Schrijf je in voor aanstaande zaterdag 27 februari.