faq workshop contact met jouw overleden huisdier

FAQ Workshop contact met jouw overleden huisdier

Helaas gaat deze workshop 2 november 2021 niet door. Ja er waren genoeg aanmeldingen maar te weinig serieuze interesses. Dus voor de volgende keer in maart: Wil je je aub NIET aanmelden als je geen serieuze interesse hebt? Hetzelfde geldt voor de consulten. Ik ben anders tijd kwijt aan mensen wat ik beter kan besteden aan degene die het ook echt nodig hebben. Bedankt alvast!

In de FAQ workshop in contact met jouw overleden huisdier wil ik duidelijk maken a.d.h.v. vragen en antwoorden voor wie deze workshop wel is en voor wie niet: Deze workshop is voor mensen die openstaan voor de zielsverbinding. En zich durven open te zetten voor de zielscommunicatie al is het maar voor een dag. Het is niet voor mensen die zo sceptisch zijn dat ze zichzelf in de weg zitten. Want dan gaat het gewoon niet werken. Wanneer je openstaat voor de spiritualiteit wat gewoonweg een deel is van ons. Maar wat ook een deel van dieren, eigenlijk van alles wat leeft. Dan wordt het een heel stuk gemakkelijker. 

FAQ: Moet je al kunnen praten met (overleden) dieren?

Dit is een vraag die ik vaak krijg, dus vandaar dat ik deze beantwoord in de FAQ. Nee, je hoeft nog helemaal niets te kunnen in dit vakgebied. We gaan namelijk de emoties die ons tegenhouden, maar ook de belemmerende overtuigingen omzeilen. Dat doen we door een trancemeditatie. Door het gebruiken maken van sjamanistische poorten. En door een ontvankelijkheidsplek te creëren. Dit zijn allemaal foefjes. Om niet daadwerkelijk met jouw eigen spirituele zintuigen aan de slag te moeten. Zodat je niet eerst een hele proces door moet gaan van intuïtieve ontwikkeling. 

Dus je hoeft niet bang te zijn dat je ineens een poort openzet in huis. Waardoor entiteiten makkelijker binnen kunnen komen. Of waardoor je zwevend blijft. We gaan ons ook gewoon heel goed aarden. Net als ons lichaam en energetisch lichaam goed afschermen. En we gaan ook ervoor zorgen dat je weer goed terugkomt in jouw lichaam, in jouw huis. Vooral voor hooggevoelige is dit zeer belangrijk!

Niet zo FAQ: Is de workshop contact met jouw overleden huisdier veilig?

Een vraag die ik niet zo vaak krijg maar ik zelf wel heel belangrijk vind om in de FAQ te zetten. Ja, juist omdat ik erg hamer op afschermen, aarden, verbinden met de bron. Is het veilig om te doen. Daarbij neem ik je mee door een aantal technieken vanuit sjamanisme. Deze zorgen ervoor dat je verbonden blijft met de aarde, jouw lichaam en beschermt blijft. Tevens werken we samen met aartsengelen, gidsen en dergelijke. 

Wat gaan we doen in deze workshop?

Uiteraard ga jij in deze workshop leren communiceren met jouw overleden dier of dieren. Het maakt niet uit of het nou gaat om een goudvis of een paard. Of dat je met jouw kanarie wilt communiceren die je had toen je 3 was. Misschien wil je wel met het overleden hondje van je oma praten. Wie je ook wilt aanhalen, je hoeft niet per se een foto te hebben. We gaan namelijk vanuit onze herinneringen. En vanuit onze eigen gevoelens verbinding maken.

Als eerste ga ik je meenemen in de zielsconnectie. Waarom het soms met het ene dier zo heftig is en met de ander niet. Hoe het zit met zielsverwantschappen tussen mensen en dieren. En hoe het voor dieren over het algemeen is om te overlijden. 

Daarna gaan we onze emoties even parkeren. Door ze vooral als eerste eens echt even te omarmen. Want in deze workshop contact met jouw overleden huisdier, is dit wel handig. Als je namelijk te emotioneel raakt. Dan kan dit best wel eens de communicatie in de weg zitten. 

Om vervolgens nog even een plaspauze te houden, of je theemok te vullen. Waarna we lekker gaan beginnen met het contact maken met jouw overleden huisdier. 

Waarom zou je deze workshop willen volgen?

Omdat je een hartverscheurende pijn ervaart die niet lijkt weg te gaan. Of omdat je nog steeds in rouw zit al is het maanden of zelfs jaren geleden. Want laten we eerlijk zijn, rouw is gewoon een pain in the ass. En we willen graag verder met leven. Maar hoogstwaarschijnlijk, heb jij vooral ergens het vermoeden: Dat die verbinding die je nog steeds voelt, ook nog steeds aanwezig is. Of weet jij gewoon dat dit bestaat. En wil je dit gewoon heel graag meemaken, zelf kunnen. In plaats van een dierenmedium te vragen.

Dus of het nou is om je pijn te willen verzachten. Of om het rouwen gemakkelijker te maken. Dan wel het zelf willen kunnen. Dat maakt niet uit. Aangezien het vooral gaat om de liefde te kunnen uiten naar onze overleden dieren. Dit is de voornaamste reden.

Wat mag je verwachten?

Je mag van deze workshop verwachten dat je zelf contact gaat maken met jouw overleden huisdier. Maar ook dat je wat leert over het overlijden, en over de zielsconnectie die jij hebt met jouw overleden huisdier. De workshop contact met jouw overleden huisdier is dus wel wat uitgebreider. Omdat ik je heel graag wil meegeven hoe mooi de verbinding is. En hoe diep deze kan zijn en gaan. Vooral ook dat onze overleden dieren helemaal niet zover van ons verwijdert zijn.

Voor mij is het een soort boodschap die ik mag doorgeven van de dieren. Hen helpen zelfs wanneer ze niet meer leven. Als dierenmedium is dit een van de mooiste wijze hoe ik dieren kan helpen. Door de mens van de dierenziel te leren dat het contact gewoon nog aanwezig is. En dat we ons ermee kunnen verbinden. Lichaam of niet. Het gaat om de ziel.

Wanneer, hoe en welke tijd?

Dinsdag 2 november vindt deze workshop in contact met jouw overleden huisdier plaats. Deze workshop is volledig online via zoom te volgen. We beginnen om 13 uur, zodat we allemaal lekker onze lunch op hebben. En eindigt plus minus rond 3 uur. De ene keer ben ik eerder klaar. Omdat de gidsen duidelijk aangeven dat ik er bijvoorbeeld sneller doorheen kan gaan. De andere keer duurt het iets langer omdat men bijvoorbeeld nog veel vragen heeft. 

Dus zorg ervoor dat je echt 2 uur reserveert voor jezelf. En dat je niet gestoord kan worden. Want als jij zo ver in trancemeditatie zit. Dan kan het nog wel eens heftig zijn als iemand je ineens wakker maakt. Het is dan net alsof je vanuit een andere dimensie plotseling terug komt in je eigen lijf. En dat kan echt heel verwarrend aanvoelen. Je kan je uit balans voelen, letterlijk. Alsof je met je geest een beetje binnen en buiten je lichaam zweeft. 

Daarom: mobiel uit, vertel jouw huisgenoten dat je écht niet gestoord mag worden. En haal eventueel zelfs de bel eruit of hang een papiertje op dat je er niet bent. Zodat men niet gaat aanbellen of kloppen. Dit laatste geldt vooral als je hooggevoelig bent, en je bent nog niet bekend met meditatie. 

Hoe bereid je je voor op de workshop contact met jouw overleden huisdier?

Door lekker zittende en warme kleding aan te trekken. Genoeg tijd te plannen voor jezelf. Ervoor te zorgen dat je niet gestoord kan worden. Dat je goed hebt gegeten en misschien ook wel pen en papier bij je hebt liggen. Als je nu al vragen hebt met betrekking tot zielscommunicatie, schrijf het alvast op! Zo kan je die niet vergeten te stellen aan het eind. Heb je tussendoor vragen, schrijf ze op, zodat je ze niet vergeet te stellen. 

Natuurlijk is het ook handig om ervoor te zorgen dat je jouw laptop, tablet of telefoon goed hebt opgeladen. Dat de zoom app al op jouw telefoon of tablet staat. En dat je eventueel een koptelefoon of oortjes hebt. Als deze draadloos zijn, zorg er ook weer dat ze opgeladen zijn. Want niets is zo irritant om of gestoord te worden. Of dat de techniek je gaat storen omdat je het niet goed hebt voorbereid. 

Maak het jezelf vooral gemoedelijk. Dus een lekker dekentje of plaid voor over de benen. Misschien wil je een kaarsje met mij aansteken voor jouw overleden huisdier. En wil je een lekker wierookje branden voor de zuiverheid van jullie band. Maar als je dat allemaal onzin vindt, doe het dan vooral lekker niet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *