overleden dieren medium

Overleden dieren medium

De job als overleden dieren medium is in mijn ogen het mooiste vak wat je kan doen als dierentolk. Ja het is ook fantastisch om in een reading eindelijk achter het probleem te komen. En soms lukt dat ook gewoon niet. Net als een dierenarts ook niet altijd een antwoord heeft. Maar wat is er dan zo verschillend als dieren medium? Dat je mens en dier helpt waarvan de mens vaak niet echt bewust is van hoe sterk de band nog is. Dus je kan helpen de band te voelen, herkennen, erkennen en zo verdriet een plek geven.

Reading overleden huisdier

Ik ga direct heel eerlijk met je zijn: Een reading met je overleden huisdier kan heel emotioneel zijn. Ook confronterend maar tegelijkertijd vaak ook opluchtend. Vermoedens en gevoelens worden bevestigd. Soms is dat heel hard, als men het vermoeden heeft dat het dier op een vorig adres zo’n slecht leven heeft gehad. Maar opluchting vind plaats als men hoort dat het verleden werd vergeten door hun daden. De waarheid is soms hard. Toch heeft alles in mijn ogen een reden. En gelukkig hebben overleden dieren over het algemeen door wat die reden is.

Boodschappen van overleden dieren

De reden dat een dier overlijd kan ouderdom zijn. Maar het kan ook zijn dat het leven gewoon klaar is. Dat de taak vervult is. En er alleen nog iets uit de band gehaald kan worden door wat eerder te overlijden. Ook kunnen nieuwe zielen ervoor kiezen maar een heel kort leven aan te gaan. Zodat zij deze wereld even kunnen aftasten. Voor veel mensen is dit enorm zweverig. Weer anderen vinden het enorm hard om te lezen. Maar velen zullen voelen of erkennen: Dat er onwijs veel meer achter de wereld is welke wij via onze ogen, oren, neus, smaak en tast kennen. Veel overleden dieren geven daarom ook boodschappen door. Niet alleen van liefde en troost. Maar soms ook over hun eigen voorouders, of de overleden dierbaren van de mens.

Dierentolk overleden dieren

Alles wat ik tot nu toe heb meegemaakt als dierentolk vind ik mooi, leert mij iets en maakt het leven prachtig. Echter is het geestenrijk ook een wereld waar ik van kleins af aan al een verbinding mee heb. Net als met het dierenrijk, staat het mij enorm dicht bij het hart. Eigenlijk staan ze beiden in verbinding met mijn hart. Mijn liefde voor dieren kan ik even groot noemen als mijn liefde voor overleden dierbaren. De keus om mij te specialiseren als overleden dieren medium was dan ook heel simpel. Zo is deze website in 2020 ontstaan. Na 8 jaar dierentolk voor elk dier. Omdat ik pas na 29 jaar door had dat praten met overleden dieren nóg beter bij mij past. (2021 Word ik 30. 😉 )

Contact maken met overleden dieren

Zoals je onder het kopje ‘dierentolk overleden dieren’ al een beetje kunt opmaken: Sta je als overleden dieren medium tussen het rijk van de levenden en het geestenrijk in. Een driehoekverhouding zoals deze ook ontstaat als dierentolk. Maar dan nog een stapje dieper voor mijn gevoel. Vanaf mijn 13de heb ik al gezegd dat het aanvoelt alsof ik met 1 been in het geestenrijk sta en met de andere been op aarde. Verbonden met de nabestaande en de overleden dierbare. Tussen hemel en aarde, tussen mens en dier. Ik kan het niet anders omschrijven als dat het voor mij elke keer weer een bijzonder gevoel geeft. Dat je verbinding kunt creëren voor beide rijken.

Dieren medium consult

Mijn consulten vinden plaats middels foto en op afstand. Jij kan een foto samen met de vragen opsturen middels post, e-mail of what’sapp. Daarna krijg je het gehele verslag, alles wat er aan bod kwam en hoe het ging in een document. Zo kun je telkens terug lezen wat er werd gezegd. Uiteraard mag je altijd vragen stellen bijvoorbeeld ter verduidelijking. Want ik kan mij zo goed voorstellen dat als je niet thuis bent in de geestenwereld, dat het soms wat ‘wazig’ is.

Hoe maak je contact met een overleden dier?

Tevens wil ik je graag wat meer kijk geven op mijn contact met overleden dieren. Door een vraag te beantwoorden die ik vaker krijg: “Hoe gaat het in zijn werk?” Ik centreer mijzelf middels meditatie en visualisatie. Zodat ik geaard ben, verbonden met de bron en afgeschermd van de buitenwereld. Daarna stem ik mij af op de energie van het dier middels een foto. Daar alles energie is denk maar eens aan de sfeer in iemands huis, de liefde die je voelt voor iemand die er niet meer is. Het is ontastbaar, onzichtbaar en onmeetbaar. (Serotoninen, het knuffelhormoon kun je wel meten, maar word pas aangemaakt nadat jij liefde voelt.) Zoals jij uniek bent is dat ook de frequentie van jouw ziel. Dat is precies hetzelfde met dieren, of ze nu levend of overleden zijn.

Telepathie met overleden dieren

De boodschappen die ik dan doorkrijg worden echt niet in woorden vertelt. Wij mensen kennen woorden want dat is onze verzonnen taaltje. Maar we weten allemaal hoe onze woorden verkeerd gelezen kunnen worden. En hoe makkelijk het is als we de ander kunnen aanvoelen. Want het is niet alleen mimiek en lichaamshouding. Of alleen de klanken waardoor we beter kunnen interpreteren wat de ander daadwerkelijk bedoelt. Het heeft te maken met voelen. En dat is telepathie ongeacht of je 10cm van elkaar af bent of er een hele wereld afstand tussen zit. Pas dan maken je hersenen er beelden, woorden en emoties bij. Waardoor het een verhaal wordt die we kunnen uitspreken in woorden.

Overleden dieren medium consult aanvragen?

Dat kan! Klik dan op de onderstaande knop aan de linker zijde. Heb je toch nog wat vragen? Wil je eerst even persoonlijk contact voordat je mij in wilt schakelen? Klik dan op de rechterknop. Een intake gesprek is gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast!