opleiding dierenmedium

Opleiding Dierenmedium

Wil jij graag mijn collega worden? Lijkt het jou super tof elke dag dieren te helpen op een manier die past bij jou. Op een manier die past bij wie jij bent van binnen. Niet hoe je overkomt, niet wat anderen van je verwachten, maar wie jij van binnenuit écht bent. Geen masker, geen bepaald voorkomen, maar open en eerlijk jezelf zijn. Want geloof me dat is echt een belangrijke wijze om dit werk vanuit liefde en openheid te doen. Maar ook jezelf ontwikkelen, oude overtuigingen en belemmerende gedachten loslaten. Is een hele belangrijke les om puur en zuiver dit prachtige werk te doen. Mijn opleiding dierenmedium is niet een cursusje van een paar weekenden of een workshop van een dagdeel.

Opleiding dierentolk

Eigenlijk noem ik mijn cursus, opleiding dierentolk. Want weet je, als je met dieren kan praten. Dan kan je ook overleden dieren channelen. In beide gevallen zet je jezelf open om te ontvangen wat dieren met jou delen. Zodat jij dit kan verwoorden aan hun geliefde mensen. Misschien begrijpen wij mensen iets niet, of hebben we iets helemaal niet door. En dan schakel je een dierenfluisteraar, dierentolk of dierenmedium in. Het is maar net wel naampje je eraan wilt plakken.

Zielentaal

De echte naam van mijn opleiding is zielentaal. Omdat dit daadwerkelijk hetgeen is wat je gaat leren: De taal van de ziel. Want dat is telepathie. Je gaat leren communiceren op energetisch niveau. Ja dat kan je heel spiritueel vinden. Maar zoals dieren naar het leven kijken: zo kijken wij mensen in hokjes en labels. Wat dieren als vanzelfsprekend vinden, zoals instinct én intuïtie. Dat vinden wij alweer primitief of zweverig. Toch is het iets wat wij allemaal kunnen. Omdat wij allemaal dieren zijn, we zijn levende wezens. En dat is wat ons verbind.

opleiding dierentolk

Connectie

Ook met overleden dieren gaat het om de verbinding, om de connectie. Dus in de opleiding om dierenmedium te worden, leer je niet alleen telepathie. Maar vooral hoe je de connectie aan gaat. Nou ja heel eerlijk, je leert je ervan bewust te worden dat die connectie er al is! Vooral als jij altijd al het gevoel hebt gehad een bijzondere band te hebben met dieren. Of jezelf makkelijker kan verbinden met dieren dan met mensen. Dan gaat deze opleiding helemaal passen bij jou!

Disclaimer

Ik vraag je wel om jezelf te ontwikkelen. Om open te staan voor je eigen spiritualiteit maar ook om theorie te leren. Zoals ik ook van je vraag diep in jezelf te gaan duiken om te leren wat jou in de weg zit. Soms (lees vaak, héél vaak) zijn dit lessen vanuit onze jeugd. Dat betekent, dat je moet willen, om dit aan te pakken. Om soms even echt stil te zitten en bij jezelf na te gaan welke lessen jij uit zelfbescherming vroeger hebt geleerd. Maar jou nu enorm in de weg staan om te worden wie jij wilt zijn: Een dierenmedium.

Het gaat dus niet alleen om theorie en telepathie. Niettemin gaat het ook om jouw zelf. Jij bent namelijk de doorgeefluik. Deze moet daarom een goed fundament hebben, een sterke bouw. Om alle gesprekken te kunnen dragen en over te kunnen brengen. Evenwel om de vragen of verhalen die daarna omhoog komen te beantwoorden of ontvangen.

Meer weten? Klik op de knop hieronder.

Vaak gestelde vragen over de opleiding tot dierenmedium:

“Zijn er ook bijeenkomsten? Kan ik langskomen?” Nee, ik doe alles online. Alle video’s, teksten en audio staan al klaar voor jou. Zodat jij eraan kan werken wanneer jij eraan toe bent. Let wel dat we allemaal volwassen zijn en als geen ander weten: Dat als we de tijd zelf niet inplannen, dat tijd zelf wel wordt ingevuld. Dus het ligt er wel aan hoe belangrijk je het vind om eraan te werken. Wel heb ik vanaf 2022 maandelijkse zoom meetingen met extra oefeningen.

“Hoe lang kan ik deelnemen? Is er een bepaalde termijn dat ik het af moet hebben?” Nee, je hebt levenslange toegang. Dat betekent totdat jij jezelf uitschrijft of ik ermee stop en niemand het overneemt. Nu is dit iets waar ik enorm enthousiast over ben. Ik verbind me heel graag met mensen zoals jij. En vind het fantastisch om je te helpen als je bijvoorbeeld vastloopt. Dus ik hoop dat ik dit nog heel lang mag doen!

“Heb ik contact met jou? Kijk jij nog huiswerk na? Jazeker en jazeker! Als er iets is heb je mijn nummer en emailadres. Ik ben maar een appje van je vandaan. En als je ergens tegenaan loopt help ik je graag! Soms bel ik even om bijvoorbeeld samen te oefenen. Of om gewoon even te kijken hoe je ernaar kijkt en hoe je dit anders zou kunnen zien zodat je weer verder kan. Zo stuur je ook casestudies op, dus de gesprekken die je met dieren hebt. Je krijgt van mij dan terug wat jouw kracht is en waar je bijvoorbeeld dieper mag ingaan op de klacht. Of hoe je weer even terug kan komen bij jezelf.

Heb je nog meer vragen over de opleiding om dierenmedium te worden? Kijk dan eens bij de FAQ van mijn opleiding. Kun je het antwoord dan nog steeds niet vinden, mag je mij altijd mailen of chatten!

cursus communiceren met overleden dieren