medium voor dieren

Medium voor dieren

Mijn naam is Stephanie en ik ben een medium voor dieren. Ook wel dierenmedium, dierenfluisteraar, dierentolk, enzovoorts genoemd. Voor mij is het allemaal één pot nat. Het enigste wat anders is. Is de manier van de mens, de werkwijze per persoon kan verschillen. En dat is perfect! Net als de specialisme kan verschillen. Dat maakt ons allemaal uniek zoals we dat van nature ook zijn. Daarom past de ene dierentolk beter bij jou en jouw dier als de andere.

Wat is een dierenparagnost?

Een paragnost is iemand met paranormale gaven. Daardoor is een dierenparagnost iemand die zijn of haar paranormale gaven gebruikt voor dieren. Mijn paranormale gaven zijn heldervoelendheid, helderziendheid, telepathie en mediamieke gaven. Van kleins af aan voel ik natuur, dier en mens aan. Zie ik beelden, visioenen, symbolen enzovoorts. Praat ik met dieren. Maar praat ik ook met overleden dieren en dierbaren. Vooral het voelen is heel sterk.

Overleden dieren medium

Omdat ik een eerbied voel voor overledenen die volgens mij uit vorige levens stamt: Heb ik mij gespecialiseerd in overleden dieren als dierentolk. Daarom heb ik ook de naam dieren medium gebruikt. Omdat medium staat voor het communiceren met zielen, zowel overleden als levend. Maar in de volksmond wordt voornamelijk overleden zielen bedoelt.

Dierentolk overleden hond

Een dierenmedium communiceert dus met overleden dieren. Maar niet elke dierentolk communiceert met overleden dieren. Zoals ook niet elke dierenmedium met levende dieren communiceert. Vaak wordt het wel gecombineerd. Zo kun je bij mij ook terecht voor een consult van jouw levende dieren. Eventueel zelfs in combinatie met een consult voor jouw overleden dieren. Daarbij maakt het mij niet uit of het nu om een hond gaat of een ander dier.

Katten medium

Katten zijn enorm spirituele wezens. Waar paarden vooral emotioneel heel intelligent zijn en honden heerlijk eerlijk aards. Overleden katten kunnen zich vaak goed kenbaar maken. We zien ze vaak in onze ooghoeken voorbij schieten. Of horen ze nog steeds van een plankje afspringen. Het is daarom heerlijk om als medium voor dieren met katten te communiceren. Maar alle dieren zijn in mijn praktijk welkom. Voornamelijk doe ik tegenwoordig consulten op afstand. Daar ik zelf niet meer langs ga, en voor sommige mensen Heelweg te ver is.

Honden helderziende

Een medium voor dieren kan dus meerdere paranormale gaven hebben. Zoals ook helderziendheid wat ik al eerder benoemde. Honden zijn ondanks hun sterke neus soms erg visueel ingesteld. Zij kunnen daarom in telepathische gesprekken ook echt beelden doorgeven. Uiteraard kunnen katten, konijnen, papegaaien en paarden dit ook. Sommige dieren kunnen ook een overzicht bieden zoals zij beeldend de wereld zien of een situatie. Andere dieren kunnen vooral kleine vormen en kleuren laten zien. Ongeacht wat het is dat zij doorgeven en hoe zij het doorgeven. Ik probeer vooral alles te omschrijven wat ze mij laten zien, voelen, horen, ruiken, etc.

Dierentolk paarden

Als medium voor dieren specialiseer ik mij niet in een soort dier. Daar ik ook enorm fan ben van paarden. Van hun kracht en hun spiegelwerk. Want door hun enorme emotionele intelligentie kunnen zij hun mens veel leren. Sterker nog, vaak leren zij meerdere mensen tegelijkertijd een les. Paarden net als alle andere dieren kunnen prima op afstand communiceren. Je hoeft echt niet bij een paard te staan om met hem of haar te praten. Telepathie is energie, energie is letterlijk in elk atoom aanwezig en daarom overal. Het is een communicatie van ziel tot ziel. En daardoor los van tijd en plaats.

Vermiste dieren medium

Tegenwoordig zie ik steeds vaker dat er collega’s zijn die geen vermiste dieren behandelen. Ik snap het heel goed. En zoals eerder gezegd: Iedereen specialiseert zich in een eigen richting. Voor mij is dat voornamelijk overleden dieren. Maar ik sluit de vraag bij vermiste dieren niet uit. Natuurlijk kunnen we geen garantie geven. Helaas kan de politie dat bij een vermissing ook niet. Wel weet ik door ervaring dat de buurt die dieren laten zien. Of de buurt die ik pendel altijd geklopt heeft tot nu toe. Dit betekent niet dat mensen hun dier altijd terug kregen. Sommige dieren willen de vrijheid niet meer opgeven. En mocht dat zo zijn, dan zal ik daar altijd eerlijk in zijn. (Bij vermiste dieren gebruik ik ook vaker mijn pendel. En kan een spoedconsult soms ook nodig zijn.)

Gratis dierentolk

Ook al praat ik met (overleden) dieren van kleins af aan: Het is mijn werk. Ik ben elke dag bezig mijn energie optimaal te houden. Om dit werk te kunnen doen. Zo goed mogelijk, zo zuiver mogelijk. Wat sommige mensen namelijk vergeten: Is dat je jezelf helemaal weg moet zetten. Je moet je eigen ideeën, gedachten en dergelijken niet benutten. Want anders kun je de boodschappen die je doorkrijgt weleens ‘besmetten’ met je eigen visie. Dit kost oefening, verwerking van vele blokkades die wij mensen in deze maatschappij heel snel oplopen. Maar ook het wegcijferen van je ego, angsten en twijfels. Ten minste, dit is mijn mening. Ik weet ook dat er dierentolken zijn die de te behandelen dieren meenemen in hun dagelijks leven als het ware. Toch is dat mijn inziens niet volledig, eerbieding open staan voor het dier. En dat is logisch want dat kost heel veel werk.

Daarom is mijn werk als dierentolk niet gratis. Communiceren met dieren wordt al moeilijk als je een keer niet lekker in je vel zit. Omdat het bijvoorbeeld op je andere werk een keer niet goed ging. Of omdat je in de familie een kleine onenigheid hebt. De kleinste emoties kunnen de communicatie met dieren en overledenen al in de weg zitten. Laat staan je eigen gedachten zoals twijfel en onzekerheid. Het is daarom in mijn ogen enorm belangrijk zuiver te zijn. Zo goed mogelijk zuiver te blijven. En bij te blijven leren. Dat kost niet alleen energie en tijd maar ook veel boeken, studie, etc.

Tarieven dierentolk

De tarieven verschillen per dierentolk. Zo begon ik bijvoorbeeld in 2012 voor €25,- per consult. Omdat het natuurlijk nog nieuw was. Ik deed het misschien al van kleins af aan. Maar ik wist nog niks van ondernemen. Wel had ik al vaker familie en vrienden geholpen met hun dieren of overleden dieren. Maar echt consulten geven dat leerde ik toen pas. En dat leerde ik snel. Het is fantastisch werk waarbij de band tussen mens en dier verdiept. Je merkt dat door verduidelijking de band hechter wordt. Zelfs als het dier al overleden is.

Tegenwoordig ben ik minder onzeker, krijg ik alles nog sneller door. En daarom krijg ik nog meer informatie. Hoe meer ervaring je hebt en hoe meer je je eigen gaven vertrouwd, hoe meer je groeit. En als je groeit, behoort je prijs ook mee te groeien. Daarom is mijn prijs tegenwoordig 75,- euro. Er zijn ook dierentolken en mediums die minimaal 100 euro per consult vragen van maximaal een half uur. Zo heb ik ook van cursisten gehoord die bij mij de opleiding-dierentolk doen, dat iemand 300 euro vroeg voor een consult. Zelf zou ik dat ook nooit betalen dus dat zal ik zelf ook niet vragen.

Dierentolk ervaringen

Wat zijn de ervaringen van mijn klanten? Vooral divers. Velen herkennen hun dieren in mijn eerste indruk die ik van een dier heb. Daarin schets ik het karakter en hoe een dier op mij overkomt. Dit is als een kleine bevestiging. Maar ik doe geen bevestigingsvraag. Als jij je dier niet herkent in mijn consult, dan hoef je niet te betalen. Heel simpel. En na 100den dieren kan ik je vertellen dat ik dat nog niet heb meegemaakt. Daarna volgt vooral verduidelijking en opheldering. Waarom een dier doet wat ie doet, of waarom dingen zijn voorgevallen. Soms heb ik zelf nog geen idee waar het over gaat. Maar daar gaat het niet om. Het gaat erom dat het dier en de mens weten hoe het zit. Dat de band hechter kan worden. En dat ze elkaar meer en meer begrijpen. Lees hieronder de antwoorden van sommige klanten:

Maak een afspraak

Ben jij nou overtuigd dat is wat jij en jouw (overleden) dier(en) nodig hebben? Maak dan een afspraak: