krachtdier reading aanvragen

Krachtdier reading aanvragen

Wil jij jouw unieke krachtdier reading aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang direct een mail met de gegevens die ik van jou nodig heb. Zodra ik alles ontvangen heb, plan ik je in. Wanneer ik jouw reading af heb, stuur ik je direct een downloadbare link van de video van de reading. Zo kan je op jouw tijd, jouw persoonlijke krachtdier ontmoeten als je die nog niet kent. En/of ontvang je boodschappen van de krachtdieren die nu in jouw leven zijn om je te helpen, begeleiden en bijstaan. Ongeacht of het iets zwaars of lichts is waar je nu doorheen gaat.

Krachtdier reading aanvragen

Een reading doe ik wanneer dat voor mij goed voelt en ik dus zo zuiver mogelijk te werk kan gaan. Je krijgt de link van de video opname toe gemaild. Zo kun je altijd alles nog terug kijken, meeschrijven, mij pauzeren, etc.

Een minireading duurt 15 minuten en kost 20 euro. Een reading duurt 30 minuten en kost 40 euro. Als je een reading aanvraagt, krijg je een automatische mail met wat ik van jou nodig heb, en hoe je kunt betalen.

Na jouw betaling zal ik je in een bepaalde week plannen. Hiervan zal ik je zsm op de hoogte brengen. Zodat je weet in welke week je de reading zal ontvangen.

Wees je er aub van bewust dat je een koopcontract aan gaat met mij zodra je op de knop klikt en je je dus inschrijft om te betalen. Dankjewel.

Waarom doe ik een krachtdier reading online?

Een krachtdier reading aanvragen is dus volledig op afstand. Ik plan je op een bepaalde week in. Omdat ik begin wanneer ik mij daar goed voor voel zodat mijn readings altijd zuiver zijn en geen productiewerk zeg maar. Ik werk namelijk al meer dan 10 jaar als diermedium, heb vanaf mijn 18de ook jaren lang paranormale consulten als tarotiste en medium verzorgd. En op een gegeven moment wordt het echt ´werk´ in plaats van passie. Dus vandaar dat ik tegenwoordig op mijn eigen flow mee ga. Dit brengt de mooiste consulten, diepste inzichten en de duidelijkste boodschappen.

Een krachtdier reading vraag je dus online aan, ontvang je ook weer online als een video. Dit blijkt heel prettig te werken daar je de video vaker kan bekijken of beluisteren. Je kunt mij pauzeren wanneer je wilt en daardoor zou je ook alles kunnen uitschrijven. Zelf vind ik dit ook een prettige manier als ik een consult van iemand ontvang. Het voelt in eerste instantie misschien minder persoonlijk. Maar juist omdat jij er niet bij aanwezig bent en je ook niet tegelijkertijd met mij werkt, kan ik veel meer intappen op jouw energie. Ik denk dat dat komt omdat je dan niet bewust kunt zijn van het proces in het moment. Zodat je eigenlijk veel meer open staat.