klantenstop

Klantenstop

Lieve mensen, i.v.m. vele aanvragen en te weinig tijd voor mijn cursussen, las ik vanaf 21 september even een klantenstop in. Degene die mij voor vandaag 21 september 2021 nog bericht hebben, krijgen zeker nog bericht terug en mogen absoluut nog een consult verwachten. Vanaf 22.00 uur 21 september zijn de formulieren offline. Ook via whatsapp of facebook zal ik voorlopig geen nieuwe klanten aannemen.

Waarom? Ik hou van mijn werk, ik hou zoveel van mijn werk dat ik mezelf er helemaal in onder sneeuw. Maar ik hou ook zoveel van dit werk dat ik dit wil delen met mensen. Middels cursussen. En die cursussen lopen gigantisch achter op schema. (Nee dit heeft niks te maken met een eenmalige tv opname, want dit gebeurde daarvoor al!)

Maar om dus mijn onverdeelde aandacht even te geven aan de cursussen, kan ik ervoor zorgen dat deze eindelijk af komen. Zodat ik daarna alleen nog consulten kan geven en cursisten kan ondersteunen. Nu moet ik nog onwijs veel content zoals video’s, teksten en audio’s online plaatsen. Zodat cursisten lekker aan een stuk door kunnen gaan.

Dus ik stop niet, ik hoop er eind oktober weer te zijn. Maar het zou ook zomaar zo kunnen zijn dat ik pas weer begin vanaf de workshop 2 november: Communiceren met je eigen overleden huisdier(en). Een seance vanuit je eigen huis te volgen als het ware. In de sfeer van de feest voor overledene zoals onze voorouders hen eerden. Dat gaan wij ook doen op onze moderne wijze.

Het spijt me voor de nieuwe klanten, maar soms moet men even grenzen stellen. Bij deze is het een must voor mijn lichaam en geest maar ook voor mijn projecten die nog lopen.

Bedankt voor het begrip en hopelijk tot over een paar weken!

Liefs,

Stephanie

PS: Nee ik doe niet aan wachtrijen, ik vind 2 weken al lang genoeg dat men moet wachten. En voor mijn gevoel is die rij ook echt al te lang. Ik vind overzicht heel prettig zoals ook de tijd hebben en vinden om klanten na het consult nog te woord te kunnen staan. De verhalen en vragen zijn het waard om geen lange wachtrij te hebben.