disclaimer diermedium

Disclaimer Diermedium

Dieren als rode draad door mijn leven.

Voordat we naar de disclaimer van diermedium gaan: Wat je van mij dient te weten, is dat dit werk mijn levenswerk is. Het is altijd al mijn doel geweest om dieren te helpen. Nog nooit wilde ik iets anders doen. Als ik moest vertellen wat ik wilde doen als ik later groot was. Dan was dat dierenarts zijn. Op mijn vaders computer maakte ik als 10 jarig meisje al plattegronden van mijn toekomstige achtertuin. Zoals de tuin waar ik woonde met mijn moeder. Hier maakte ik indelingen hoe ik dieren zou kunnen opvangen.

Alternatieve levenswijze als rode draad door mijn leven.

Op mijn 17de heb ik mijn diploma als energetische therapeut voor dieren gehaald. Praten met dieren kon ik toch al sinds ik mij kon heugen. 2012 Was het jaar dat ik startte als dierentolk, ik was 21 jaar. En had mijn opleiding dierenartsassistente paraveterinair theoretisch afgemaakt. Helaas kon ik geen stage krijgen, daar mijn visie niet paste bij de meeste dierenartsen. De dierenartsen die mij wel wilde hebben, woonde te ver weg. Nu ik erop terugkijk, snap ik waarom mijn pad zo gek is gelopen. Zodat ik open kon blijven voor de alternatieve geneeswijzen die mij ook altijd beter hielpen dan de reguliere geneeswijzen. Vooral als hooggevoelig persoon.

Wat is mijn specialisatie?

Na jaren dierentolk te zijn geweest voor alle dieren, levend en dood. Wilde ik mijzelf specialiseren. Maar in wat? Op een dag werd het plotseling duidelijk! Ik moest opschrijven wat mijn ‘natuurlijke talenten’ waren voor een coachingsprogramma. En ik schreef op: Praten met dieren en overledenen. Het leek net alsof ik ineens 2 puzzelstukjes wist te koppelen en deze klikte tot een geheel.

Vanuit eerbied, respect en liefde doe ik wat ik doe.

Ik doe dit werk dus met liefde en eerbied. Ik doe het voor het dier en de ziel. Daarmee help ik de mens om in te zien wat er nog na de dood is. En dat het gewoonweg een transformatie is. Nee ik heb niet makkelijk praten. Ik heb ook de pijn en het gemis vaker meegemaakt. Het is iets aards en ergens is het ook mooi, hoe diep wij van dieren kunnen houden.

Hier ben ik voor geboren.

Omdat dit meer is dan mijn roeping. Het is mijn levensdoel, mijn zielsmissie, mijn taak als mens. Daarom heb ik mijn prijs met het ‘C’ gebeuren laag gehouden, terwijl mijn consulten echt meer waard zijn dan 60,- euro. En kunnen mensen bij mij ook in termijnen betalen. Het interesseert met niet of het 2 termijnen zijn of 6. 

Ik doe dit dus niet:

  • Om jou ervan te overtuigen dat de ziel van jouw dier nog steeds bij je is.
  • Om jou ervan te overtuigen dat telepathie met overledenen bestaat.
  • Om jou ervan te overtuigen dat ik dit daadwerkelijk kan.
  • Als een kunstje en een trucje.
  • Als een entertaining event.
  • Als een geldwolf.
  • Ik doe dit ook niet om jou te leren hoe dit nu precies zit qua overlijden. 
  • Of om aan jou door te geven wat er ‘precies’ is gebeurt. 

Ik ben er NIET om mijzelf, jouw overleden huisdier, de ziel, het geestenrijk of iets dergelijks te bewijzen. Dat is mijn disclaimer als diermedium.

Proclaimer i.p.v. disclaimer diermedium

Soms komt het voor dat een dier door wilt geven hoe het zich heeft gevoeld tijdens een bepaalde situatie. Af en toe gebeurt het dat een dier heel nauwkeurig vertelt wat hem of haar bij staat. Zoals een paars speeltje voor een konijn. Of een groene langwerpige verpakking van snoepgoed voor een kat. Dingen die ik beide niet kende en een foto van toegestuurd kreeg omdat ik niet wist wat ze nou door gaven…

Disclaimer: wat is van de mens, en wat is van het dier?

Maar vaak willen dieren helemaal niet praten over hun trauma’s en zijn ze al geheeld. Of kan ik hun helpen helen. Over het algemeen vinden dieren die onzinnige dingen ook helemaal niet belangrijk! Datums interesseert ze ook niet… Dat is echt een ‘mensending’. Dat een gans haar eieren kan tellen betekent niet dat ze van 1 tot 10 telt. Want dat is menselijk. Dat is gecreëerd door de mens.

Dieren zijn puur, natuurlijk en écht. Die roddelen niet wat er op stal allemaal gebeurt is. Ja ze kunnen een energie doorgeven die er hangt. Vertellen waar de mensen last van hebben. Die mensen die in jouw ogen misschien wel heel gemeen doen. 

Een mishandelt dier zal ook niet doorgeven ‘wie’ de mishandelaar was. Niet uit angst voor diegene, niet uit angst voor het verleden. En ook niet uit angst dat jij dan iets doms zou kunnen doen. Maar omdat dieren puur zijn. Zij hebben geen ego die zegt: “Waarom ik? Waarom overkomt mij dit nu altijd? Als ik nou dit of dat. Had ik maar weggelopen.” Dat zijn menselijke gedachten.

Wat dieren ons te vertellen hebben:

En ook al zijn mensen biologisch gezien ook gewoon dieren. Wij zijn heel anders. Die vragen zullen 99 van de 100 keer ook niet tot nauwelijks beantwoord worden. De antwoorden die dieren daar wél op geven, zijn niet de dingen die jij wilt horen. Vaak hebben ze je hier een les over te leren. Of hebben ze het erover hoe zij dit verwerkt hebben.

Wat ik van jou vraag:

Ik vraag je dan ook om open te staan voor de spiritualiteit van jouw dier. De innerlijke wereld van jouw dier. Zoals ook voor de innerlijke waarheid, beleving en gevoelens van jouw dier. In plaats van de interesse van wat jij zo graag wilt weten als bevestiging of bewijs. Het bewijs van mijn consulten dat ik met jouw dier praat, is toch wel het karakter wat je terug kunt lezen.

Tekenen van overleden dieren.

De tekens die overledenen geven zoals een veertje, lieveheersbeestje of vlinder zijn er altijd. Fotolijstjes die ineens scheef hangen. Een paar woorden van een liedje die ineens harder klinken. Jouw overleden kat in je ooghoek zien. Horen alsof zij ineens van de kast afspringt. Warmte voelen in een holletje op bed waar het net lijkt alsof jouw hondje daar ligt, terwijl je niets zit. 

Dat jij die tekens niet ziet als waarheid. En dat jij daar geen vertrouwen in hebt… Dat is niet hun taak en zeker niet de mijne om dit te bevestigen. Want mensen dénken wel dat als ik dat voor hun bevestig, dat ze het dan geloven. Maar dat is in de meeste gevallen niet zo. Waarom? Dat is voor iedereen verschillend.

Oude gedachtepatronen en vastgeroeste belemmeringen.

Want de ene mens heeft geleerd niet in dit soort ‘onzin’ te geloven. Waarom zou je dan wel in mij geloven? En de ander is bang voor dat soort dingen, want dan betekent het dat er nog meer écht is. Zoals de dingen die je zelf als klein meisje of jongetje zag. Dit is van jou en heeft niks met mij of jouw huisdier te maken. Alhoewel sommige dieren dit juist een taak vinden om jou anders hiernaar te laten kijken. Daarom worden dat soort consulten vaak ook erg spiritueel.

Ik ben niet:

Ik ben niet jouw coach, ik ben niet jouw bewijs en ook niet jouw medium. Ik ga dus ook niet in gesprek met jouw overleden opa. Want ik ben een dierenmedium. Dit werk is mij niet op het lijf geschreven maar op mijn ziel. Van kleins af aan heb ik al overleden dieren gezien, geholpen en met ze gecommuniceerd. Dieren hebben een speciaal plekje in mijn hart. 

Ik vertrouw jou,

Daar mag je mij op vertrouwen. Ik vertrouw jou op jouw openheid, op het willen en kunnen betalen zoals jij kan. En op het ontvangen van de boodschappen van jouw dier. Als jij mij niet kan vertrouwen en een muur neerzet… Hoe moet ik dan met mijn eerbied en enorme liefde voor dieren de boodschappen doorgeven? Dat gaat niet als ik een muur doorheen moet. En dat is ook niet eerlijk tegenover het dier. 

All in or all out. 

Dus nogmaals ik ben geen bron van bewijs. Of je gelooft of niet. Ik ben niet de religie die het jou leert en bijbrengt. Je voelt of het klopt of niet. Dat kan alleen jijzelf. Daar ben ik niet het antwoord op. Dat is mijn disclaimer. 

Zuiver werken.

Want ik beloof je dat ik altijd een consult doe wanneer ik zuiver ben. Dat ik elke dag werk aan mijzelf zuiver te houden. En dat betekent dat ik elke dag al mijn contrasten onderzoek. Elke dag mijzelf coach om positief te zijn en te verwerken wat ik moet verwerken. Met alles wat ik heb meegemaakt in mijn leven. Weet ik hoe moeilijk het is, hoe hard het is en hoe onwijs veel werk het is. Om jezelf continu op te pakken en door te gaan. Maar ook om te weten wanneer je stil moet staan. 

Het verleden is de vruchtbare grond voor het heden.

Juist alles wat ik heb meegemaakt heeft te maken met mijn werk. Na: Verlies zonder afscheid. Verlies met afscheid. Mezelf verloren voelen en in de steek gelaten te voelen. Meerdere depressies te hebben overwonnen. Mijzelf uit het narcistisch slachtoffer syndroom te hebben geholpen. Mijn eigen overspannenheid in te zien en aan te pakken. Lichte burnout uit te hebben gezeten. Kan ik wel vertellen dat ik mijzelf zuiver kan houden.

Ik weet wat het is om alles en iedereen los te moeten laten. Hoe het is om je dromen los te moeten laten. En ook hoe het is om op water en brood te leven zodat je dieren nog eten hebben. En nog steeds stonden dieren bovenaan, vooraan. Zij zijn de reden dat ik hier nog ben. 

De vruchten van mijn verleden.

Er zit zoveel werk in waar ik nu ben. Waardoor ik ook heel diep kan gaan in gesprekken met dieren en overleden dieren. Ik ben hier elke dag mee bezig. En daarom vraag ik er ook geld voor. Want anders kan ik dit niet doen. Niet op de manier zoals in mijn ogen het beste is. Namelijk vol overgave en met volledige toewijding. Mijn hele leven heb ik hiernaar gebouwd.

Dus vraag mij niet jouw bewijs te zijn. Vraag mij om jouw dier te vertolken. En ik geef jou en jouw dier alles wat ik kan, ben en innerlijk bezit.

Heb je andere vragen die hier niet beantwoord staan? Lees dan mijn vaak gestelde vragen.

Wil je weten hoe ik om ga met annuleringen? Lees dan de speciale pagina die daarvoor is aangemaakt.