Dieren medium Stephanie

dierenmedium stephanie

Dierentolk Stephanie

Wie schuilt er achter de naam dieren medium Stephanie? Nog steeds dat zelfde kleine meisje die altijd al dieren wilde helpen. Dat meisje die het idee had om dierenarts te worden. Daarna burgemeester zodat ze alle dieren in de stad zou kunnen helpen. Dan maar de politiek in want dan zou ik echt kunnen helpen. Dierenarts werd de serieuze keus totdat ik zelf ervoer hoe slecht medicatie voor mij werkte en hoe goed paranormale therapie werkte. Het eerste wat er in mij op kwam was het idee dat dit er ook moest zijn voor dieren! Zo begon ik op mijn 17de met de studie energetisch behandelaar voor dieren. En ben ik niet meer gestopt met leren hoe ik dieren kan helpen op energetisch, spiritueel en emotioneel vlak. Maar hoe ik mijn werk als dieren medium begon?

Praten met dieren

Op een gegeven moment kwam ik zonder werk en zonder opleiding te zitten. Maar ik moest ´iets´, stil zitten is niks voor mij. Het enigste wat ik kon bedenken is dan maar iets voor mijzelf te gaan doen. Alleen wat ga je dan doen? Het schijnt dat je prima dat geen kan verkopen waar jij geen moeite mee hebt, wat zo normaal voor jou is, maar wat voor anderen heel waardevol kan zijn. Na rondvragen was dat voor mijn dierbaren toch mijn band met dieren, hoe ik ze begreep, kon lezen en daarmee ook hun geholpen had. En dat was iets wat ik altijd al in me had: communiceren met dieren. Dierencommunicatie was voor mij van kleins af aan al veel makkelijker dan de communicatie met mensen. Dus zo gezegd gedaan: Ik heb in 2012 mijn eerste visitekaartje gemaakt en deze bij supermarkten geplaatst. Zo kwam de eerste klant binnen waarna ik een gratis website had gemaakt. En nu… Nu heb ik zelfs een hele opleiding en het soms zo druk dat ik wachtlijsten van 2 maand heb.

Geboren dieren medium

Zoals je kunt lezen vond ik dierencommunicatie altijd makkelijk. Ik vertelde mijn dag bijvoorbeeld wel altijd aan onze kat maar nooit aan mijn moeder, vader, halfzus of halfbroer. Mijn kat begreep mij. En het was ook niet dat ik naar dieren ‘fluisterden’. Ik noem mijzelf ook geen dierenfluisteraar. De gesprekken met dieren waren altijd vanuit mijn hoofd en hart. Ik hoefde geen woorden te gebruiken. Soms gebruikte ik mijn handje om extra gevoel bij te geven. Maar met mensen werkte dit niet en wilde ik dit eigenlijk ook niet. Het leek te diepgaand met mensen, terwijl de dieren zelf en ik daar geen problemen mee hadden.

Telepathisch contact met dieren

Zoals hierboven genoemd is dierencommunicatie voor mij eigenlijk altijd al vanzelfsprekend geweest. Het is de taal van hart tot hart. Van ziel tot ziel. Daarom heb ik mijn opleiding tot dierentolk ook ´zielentaal´ genoemd. Als je een intentie vasthoudt terwijl je bewust denkt aan wat je wil doorgeven en jouw gevoel hiermee in verbinding brengt. Dan is dat een sterke energetische boodschap. Deze kun je via het derde oog doorgeven en de ander via het derde oog ontvangen. De hersenen zorgen er wel voor dat die frequentie wordt omgezet in gedachten, gevoelens, herinneringen, tekst of hoe je het ook maar doorkrijgt. Dat werkt voor iedereen anders. Als dieren medium ervaar ik al van kleins af aan telepathie in beelden, gevoelens en soms ook gewoon een weten.

Telepathie met overledenen

Maar niet alleen de taal van dieren was voor mij altijd al gemakkelijker. Ook mijn oma kon ik alles vertellen. Zij had mij geleerd als klein meisje van 7: “Mannen zijn je tranen niet waard.” Alleen deze oma was allang dood voordat ik geboren werd. Overledenen hebben altijd al een speciaal plekje in mijn hart, ook van kleins af aan. Het klinkt voor sommigen misschien morbide. Maar het is voor mij heel belangrijk om onze overleden dierbaren te eren, te herinneren en om goed afscheid te nemen. Tegenwoordig heb ik mijn voorliefde voor dieren en mijn voorliefde voor overledenen samengevoegd tot diermedium.nl. Want telepathie met overledenen is voor mij eigenlijk net zo normaal als telepathie met dieren. Of je het ene nu telepathie en het andere channelen noemt. Een dierentolk en een medium doen in mijn ogen eigenlijk hetzelfde: Communiceren middels de taal van de ziel.

Dieren medium

Ik help jou en jouw dieren en overleden dieren dus met veel liefde en op een voor mij natuurlijke manier. Als dieren medium help ik vaak dieren met bepaalde klachten die niet door een dierenarts, gedragsdeskundige of ander expert te verklaren zijn. Want soms zit een klacht ´tussen de oren´ en moet het dier vooral zichzelf kunnen eten zodat hij of zij het daarna los kan laten. Of hebben mens en dier het nodig elkaar beter te begrijpen. Wederzijds begrip brengt wederzijds respect en vertrouwen. De band kan daardoor alleen maar groeien.

Ook met overleden dieren is het soms nodig om meer begrip te hebben voor het overlijden. Of om vergiffenis te kunnen vragen en krijgen van het dier. Wat overigens eigenlijk nooit echt nodig is, het is vooral dat mens zichzelf moet vergeven. Daar overleden dieren vooral als overledene goed kunnen zien waarom iemand iets heeft gedaan. Maar heel eerlijk, weten dieren dat vaak al veel beter, zelfs als ze leven. Zij weten onze intenties, onze gevoelens en gedachten soms nog beter als wij zelf. Daar zij de subtiele taal verstaan.

Denk je dat ik een juiste match ben voor jou en jouw dier? Heb je na het lezen het idee dat ik jullie kan helpen? Vraag dan gerust een consult aan.