Dieren medium Stephanie

dierenmedium stephanie

Dierentolk Stephanie

Wie schuilt er achter de naam dieren medium Stephanie? Ik voel me een meid die geboren is met kennis en kunnen om dieren te helpen. Maar om jouw vraag waarschijnlijk beter te beantwoorden: Mijn gekregen naam is Stephanie, ik ben een stier geboren in mei 1991. Beide ouders zijn hooggevoelig maar hier nooit in ondersteund. Gelukkig heeft mijn moeder mij wel hierin kunnen ondersteunen. Dat betekent overigens niet dat onze band altijd vanzelfsprekend is geweest. Maar door de mens als ziel te zien en te leren waarom ik zo anders ben; Heb ik nu een hele mooie band met mijn moeder. En leer ik ook een betere dieren medium te zijn.

Praten met dieren

Het openstellen, het zien van de ziel en daarna pas de mens: Dat heb ik geleerd van dieren. Als hooggevoelig meisje zag en voelde ik veel meer als de meeste mensen om mij heen. En zo leerde ik dat veel mensen niet hun eigen waarheid spraken. Dus heb ik dat zelf ook geleerd niet te doen. Tevens leerde ik mijn mond dicht te houden. Want wat ik zei deed mensen toch altijd schrikken, of probeerden ze weg te lachen. Ik kon mijzelf daarom altijd veel gemakkelijker uitten bij dieren. En als dieren medium heeft dat mij juist geholpen dit werk beter te kunnen doen.

Geboren dieren medium

Zoals je kunt lezen vond ik mensen altijd moeilijk. Ik vertelde mijn dag bijvoorbeeld wel altijd aan onze kat maar nooit aan mijn moeder, vader, halfzus of halfbroer. Mijn kat begreep mij. En het was ook niet dat ik naar dieren ‘fluisterden’. Ik noem mijzelf ook geen dierenfluisteraar. De gesprekken met dieren waren altijd vanuit mijn hoofd en hart zonder woorden te gebruiken. Soms gebruikte ik mijn handje om extra gevoel bij te geven. Maar met mensen werkte dit niet en wilde ik dit eigenlijk ook niet.

Telepathisch contact met dieren

Dat mensen voor mij moeilijk te begrijpen waren (en soms nog steeds zijn 😉 ). Dat heeft wel geresulteerd in mijn fascinatie voor de menselijke manier van doen en laten. Waardoor ik nu heel veel begrijp en mijn psychologische kennis/ervaring goed kan benutten in mijn consulten. Soms zijn gesprekken tussen dieren en hun mensen enorm persoonlijk en daarom confronterend. Het is dan goed te weten hoe ik hiermee om moet gaan. Het telepathisch contact met dieren vind ik eigenlijk gemakkelijker als met hun mens. Gelukkig heb ik zelf in 28 jaar tijd ook veel meegemaakt en dat maakt het vertalen van dieren gemakkelijker voor mij. Want daardoor kan ik beter inleven.

Telepathie met overledenen

Maar niet alleen de taal van dieren was voor mij altijd al gemakkelijker. Ook mijn oma kon ik alles vertellen. Zij had mij geleerd als klein meisje van 7: “Mannen zijn je tranen niet waard.” Alleen deze oma was allang dood voordat ik geboren werd. Deze mediamieke gaven: Telepathie, communiceren middels de ‘oertaal’ namelijk frequentie, dat is wat ik begrijp. Zoals mijn levenspartner wel eens zegt: Telepathie is jouw moeder taal, jouw eerste natuur. De spreekwoordelijke taal is jouw tweede taal, tweede natuur. En weet je, daar heeft hij 100% gelijk in! Tevens heb ik van kleins af aan al zo’n enorme eerbied voor de overledenen. Dit is dan ook echt de sweetspot, het mediumschap voor dieren is voor mij echt mijn reden van leven.

Dieren medium

Dus ik noem mijzelf een geboren dierentolk. Want ik ben geboren met de ‘gave’ om te communiceren met (overleden) dieren. Daarbij heb ik herinneringen uit vorige levens en plotseling ontwikkelde paranormale skills welke allemaal bijdragen. Daarmee bedoel ik bijdragen aan mijn ’taak’ waarvoor ik geboren ben: Het helpen van dieren. Ik voel mij een vertolker van gevoelens, herinneringen, beelden, gedachten, gevoelens van dieren naar hun mensen. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik deze ‘gaven’ zeker weten een gift vind. Ik zou niet zonder willen. Maar ik geloof er ook in dat iedereen dit kan leren. We zijn allemaal vooral ziel en dan pas mens of dier. En de ziel communiceert telepathisch niet in woorden maar puur vanuit gevoel.

Nieuwgierig geworden of ik iets voor jou en jouw (overleden) dier(en) kan betekenen?