dieren healing aanvragen

Dieren healing aanvragen

Wil jij voor jouw dier een dieren healing aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang direct een mail met de gegevens die ik van jou nodig heb. Zodra ik alles ontvangen heb, plan ik je in. Wanneer ik de healing voor jouw dier af heb, stuur ik je direct een downloadbare link van de audio van de healing. Zo kan je op jouw tijd, de healing beluisteren met wat ik door heb gekregen, zag, voelde of anders ervoer. En ontvang je misschien nog wel een boodschap van jouw dier als hij of zij nog iets door wil geven.

Healing aanvraag

De healings vinden plaats op afstand zodat ik het meest zuiver kan werken met alleen aandacht voor jouw dier of overleden dier.

Je kunt kiezen voor een minihealing van 15 minuutjes a 20 euro, of voor een gewone healing van 30 minuten a 40 euro. Je krijgt de audio opname toegestuurd van de healing in een downloadbare link. Zo kun je altijd alles rustig terug luisteren, meeschrijven en mij pauzeren.

Als je jouw gegevens invult, krijg je een geautomatiseerde email waarin ik beschrijf wat ik van jou nodig heb. En hoe je kunt betalen. Na jouw betaling zal ik je op de hoogte brengen in welke week jouw dier gepland staat. En krijg je direct de downloadbare link toegestuurd zodra ik klaar ben. Zodat je weet wanneer jouw dier de healing heeft ontvangen.

Wees je er aub van bewust dat je een koopcontract aan gaat met mij zodra je op de knop klikt en je dus inschrijft om te betalen. Dankjewel.

Waarom doe ik een dieren healing op afstand?

Een dieren healing aanvragen voor jouw dier is dus volledig op afstand. Ik plan jouw dier op een bepaalde week in. Omdat ik begin wanneer ik mij daar goed voor voel zodat mijn healings altijd zuiver zijn en ik geen energie van mijzelf kan meegeven zeg maar. Wanneer ik dit werk bijna als productiewerk moet gaan doen, dan wordt het een sleur. Dat betekent voor mij dat ik mijn eigen gevoelens, dagelijkse bezigheden en wat er afspeelt in mijn leven, moeilijker buiten kan sluiten. Wat weer betekent dat de healings minder zuiver zijn. Dus vandaar dat ik tegenwoordig op mijn eigen flow mee ga. Dit zorgt ervoor dat ik zo zuiver mogelijk te werk ga, zo diep mogelijk kan werken met zachte energie.

Een dieren healing vraag je dus online aan, ontvang je ook weer online als een audio. Ik neem de audio op zodat ik niet alles hoef te onthouden en later hoef uit te werken. Dat zou namelijk betekenen dat ik veel meer geld moet vragen omdat ik er 2 keer zoveel tijd aan moet besteden. Door de audio op te nemen kan ik jou direct meenemen in wat ik zie in de aura en chakra´s. Hoe jouw dier energetisch reageert. Wat ik eventueel zie in blokkades en wat het dier daar zelf nog bij te vertellen heeft. Een healing is niet alleen maar energie geven voor mij. Het is ook het dier helpen te verwerken. En daarbij kunnen aardig wat inzichten en boodschappen nog omhoog komen.