cursussen en workshops dierenmedium stephanie

Cursussen en workshops

Als dierenmedium is het prachtig om mijn liefde voor dit prachtige vak door te geven via cursussen en workshops. Graag deel ik met je hoe je zelf open kunt staan voor jouw geliefde overleden huisdier in een workshop. Of leer ik je hoe je mijn collega kan worden op jouw hele eigen manier. Geen concullega’s, en al helemaal geen concurrenten. Maar echte collega’s die samen de wereld stukje bij beetje mooier maken. Door de nabestaanden te verbinden met degene die zij zo missen.

De workshop zal in het najaar en voorjaar plaatsvinden. Wanneer de sluiers tussen hemel en aarde op z’n minst lijkt te zijn. Misschien is het bijgeloof waardoor het mij meer opvalt. Maar rond deze tijden heb ik van kinds af aan altijd al meer gezien, gevoeld en gehoord. Dus deze waardevolle tijden wil ik zeker met jou delen! Bekijk hier de cursussen en workshops die ik op dit moment aanbied:

Opleiding dierenmedium

opleiding dierenmedium

In deze opleiding krijg je niet alleen de theorie achter dierencommunicatie ofwel telepathie geleerd. Maar je gaat ook leren dat iedereen een hele eigen manier heeft hiervan. Dat je wellicht de taal allang kent en bezit.

Daarnaast ga je leren wat jouw unieke manier is van jezelf voorbereiden, het contact aangaan en wat jouw persoonlijke manier is van telepathie. Er zijn leuke bonussen zoals een workshop gidsontmoeting en pendelen. Plus je houd contact met mij wanneer nodig.

En omdat ik zelf natuurlijk ook nooit uitgeleerd ben… Zal ik de opleiding blijven voeden met mijn eigen inspiratie. Zoals ook met mijn eigen lessen.

Workshop seance

overleden huisdieren

In de workshop seance leer je eigenlijk in een hele chique term contact te maken met jouw eigen overleden dier(en). We doen dit middels een trucje als het ware.

Door middel van meditatie, en dan steeds wat dieper naar trance meditatie. Om vervolgens eigenlijk als in een hypnose beschermd en toch ontvankelijk met jouw overleden geliefde dier(en) te kunnen praten.

Vooraf krijg je eerst informatie en theorie. En doen we een klein ritueeltje om onze emoties eventjes te laten zijn. Zodat we ze kunnen loslaten. Daardoor zitten ze het contact niet in de weg! Doe je mee?

Live Opleiding Diermedium

Wil jij de opleiding tot dierentolk of dierenmedium live volgen? Je bent van harte welkom in Heelweg de Achterhoek. We gaan in 8 weken door de 10 hoofdstukken heen. Aan het eind kan jij op eigen kracht jouw praktijk neerzetten als dierentolk in jouw niche. Uiteraard ben je na de live opleiding welkom in de online leeromgeving. En bij de maandelijkse online workshops om onze intuïtie te ontwikkelen en beter te leren herkennen.

Je krijgt alles wat je nodig hebt tijdens de opleiding zoals de pendel voor de workshop, de spulletjes om je eigen ‘heilige ruimte’ te maken, etc. Met de eerste les krijg je een werkboek waarin de oefeningen staan zodat je die thuis nog eens kan nadoen. Daarin kun je natuurlijk ook jouw notities kwijt. En na de lessen krijg je een naslagwerk mee zodat je thuis nog even kan teruglezen wat je geleerd hebt.

We beginnen elke zaterdag om 10.00 uur tot 15.00 uur. De eerste keer is er natuurlijk een voorstel rondje onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarna duiken we meteen de theorie in. Vervolgens hebben we een veganistische lunch waarna we lekker gaan oefenen wat we net hebben geleerd. En uiteraard helpen wij je waar het moeilijk is, of wat niet goed lukt, of waar je net wat dieper mag gaan.

Aan het eind mag je natuurlijk altijd nog persoonlijke vragen stellen. Of wat langer blijven voor wat meer begeleiding. Op deze manier heb je de heerlijke zondag voor jezelf. En kan je alles even lekker laten bezinken! Tussendoor mag je mij uiteraard appen met eventuele vragen. En hebben we een groepsapp waarmee je ook met je medecursisten leuke dingen mag delen.

Heb jij een leuk idee?

Heb je misschien zelf een leuk idee voor een workshop of een cursus waar ik nog niet aan gedacht heb. Maar waar jij wel graag meer over zou willen leren of het zou willen ervaren. En denk je dat ik daar de aangewezen persoon voor ben? Laat het me gerust weten! Ik spar graag met je 😉 En wellicht kan jij gratis of voor zeer gereduceerd tarief lekker de eerste zijn! Dus neem gerust contact met mij op!