cursussen en workshops dierenmedium stephanie

Cursussen en workshops

Als dierenmedium is het super gaaf om mijn liefde voor dit prachtige vak door te geven via cursussen en workshops. Graag deel ik met je hoe je zelf open kunt staan voor jouw geliefde overleden huisdier in een workshop. Of leer ik je hoe je mijn collega kan worden op jouw hele eigen manier. Geen concullega’s, en al helemaal geen concurrenten. Maar echte collega’s die samen de wereld stukje bij beetje mooier maken. Door dieren en mensen te helpen nog meer te verbinden. Of door nabestaanden te verbinden met hun overleden dierbaren.

De workshop zal in het najaar en voorjaar plaatsvinden. Wanneer de sluiers tussen hemel en aarde op z’n minst lijkt te zijn. Misschien is het bijgeloof waardoor het mij meer opvalt. Maar rond deze tijden heb ik van kinds af aan altijd al meer gezien, gevoeld en gehoord. Dus deze waardevolle tijden wil ik zeker met jou delen! Bekijk hier de cursussen en workshops die ik op dit moment aanbied:

Opleiding dierenmedium

opleiding dierenmedium

In deze opleiding krijg je niet alleen de theorie achter dierencommunicatie ofwel telepathie geleerd. Maar je gaat ook leren dat iedereen een hele eigen manier heeft hiervan. Dat je wellicht de taal allang kent en bezit.

Daarnaast ga je leren wat jouw unieke manier is van jezelf voorbereiden, het contact aangaan en wat jouw persoonlijke manier is van telepathie. Er zijn leuke bonussen zoals een workshop gidsontmoeting en pendelen. Plus je houd contact met mij wanneer nodig.

En omdat ik zelf natuurlijk ook nooit uitgeleerd ben… Zal ik de opleiding blijven voeden met mijn eigen inspiratie. Zoals ook met mijn eigen lessen.

Workshop seance

overleden huisdieren

In de workshop seance leer je eigenlijk in een hele chique term contact te maken met jouw eigen overleden dier(en). We doen dit middels een trucje als het ware.

Door middel van meditatie, en dan steeds wat dieper naar trance meditatie. Om vervolgens eigenlijk als in een hypnose beschermd en toch ontvankelijk met jouw overleden geliefde dier(en) te kunnen praten.

Vooraf krijg je eerst informatie en theorie. En doen we een klein ritueeltje om onze emoties eventjes te laten zijn. Zodat we ze kunnen loslaten. Daardoor zitten ze het contact niet in de weg! Doe je mee?

Live Opleiding Diermedium