Contact

Vragen?

Ik heb gemiddeld een wachttermijn van minimaal 2 weken, fantastische cursisten en leuke cursussen die ik zelf volg. Dus als je vragen hebt, wil je eerst kijken of jouw vraag hier tussen staat:

Vaak gestelde vragen.

Mocht je graag een consult willen, wil je dan vooral voelen of ik bij je pas? Wil je echt even nagaan of onze visies ook overeenkomen?

Bekijk mijn video hier: https://youtu.be/BJfE9qrG_Yg)

Hoi lieve mensen, voordat je verder leest: Mocht je mij kennen via facebook. Of ben je lid van een groep van mij: mijn facebook/instagram account is opgeschort omdat het niet zou voldoen aan richtlijnen. Vraag me niet welke want dat wordt nooit met je gedeeld. En of ik überhaupt mijn pagina met ietsje meer dan 930 likes, mijn groep van 2 weken met 41 leden etc terug krijg is nog maar de vraag. Dus mocht je mij op social media missen… Ten eerste dankjewel voor jouw support! En ik ga hoe dan ook terug komen 🙂 Liefs van mij!

Vraag een consult aan:

Vul hieronder het formulier in, en je krijgt automatisch een mail met extra info en factuur. Daarna neem ik persoonlijk met jou contact op om een week in te plannen of een datum. En de gegevens die ik nodig heb even door te nemen als dat nodig is. (Let op dat mijn mail in jouw spamfolder terecht kan komen.)

Consult aanvraag

Je kunt kiezen voor een groot consult van 75,- euro. Daarvoor krijg je een consult van minimaal een uur. Het verslag van dit consult krijg je in een word document via mail.

Of voor een minireading a 20,- euro voor 15 minuten. Je krijgt de reading via whatsapp als een audio opname.

Ben je het met me eens?
Consult *

Wees je er aub van bewust dat je een koopcontract aan gaat met mij zodra je op de knop klikt en je dus inschrijft om te betalen. Dankjewel.

krachtdier reading

Liever een krachtdier reading aanvragen?

Wil jij weten wat jouw krachtdier(en) jou te vertellen hebben? Waarmee zij jou nu willen helpen? Welke boodschappen ze met jou willen delen? Of waarom je telkens 7 kraaien ziet, waarom die eekhoorn telkens in jouw stadstuin komt zonder dat je ook maar iets voor hem of haar hebt. Vraag een krachtdier reading gemakkelijk aan middels het formulier waar je terecht komt middels onderstaande knop:

Contact

I.v.m. drukte vanwege vele aanvragen en de cursussen die ik geef, heb ik besloten niet meer zomaar mijn gegevens online te zetten. Wil je wat meer info over bepaalde onderwerpen? Denk aan krachtdieren, overleden dieren, praten met dieren, etc. Kijk dan gerust op mijn facebookpagina, instagram en youtube kanaal. Daar zal ik vaker op te vinden zijn om jullie toch nog te kunnen helpen maar dan op een meer collectief niveau dan individualistisch.

Bedankt!

Mag ik jullie even bedanken. Zoveel aanvragen laten mij zien hoe wij als mensheid groeien met z’n allen. Naar een wereld die open staat voor de ‘gevoeligheid’, het ‘emotioneel leven’ en het ‘leven na de dood’ van dieren. Samen maken we de wereld dier voor dier een stukje beter, mooier en warmer. Dat is dan ook zeker mijn wens (al van kleins af aan) en zal ook altijd zo blijven. Maar door jullie zie ik ook daadwerkelijk dat steeds meer mensen hier ook achter staan. Dus bedankt dat jij er bent!

Lijkt dit werk jou nou ook onwijs gaaf om te doen? Ik geef cursussen om mijn collega te worden wat ik net zo leuk vind om te doen als het helpen van dieren en connecten met dieren. Jouw authentieke persoonlijkheid, jouw individuele levenspad met alle hobbels, hindernissen en trauma ’s maken jou uniek. En daarom zal je ook nooit dezelfde dierentolk worden als dat ik ben. Of als alle andere cursisten zullen worden. Ben jij benieuwd naar jouw eigen pad als dierentolk of dierenmedium? Doe dan gezellig mee 😀 Online of live in mijn praktijk/tuin te Heelweg.