Contact

Gratis intake

I.v.m. de vele aanvragen doe ik geen gratis intake gesprek meer. Ik werk gewoonweg met mensen die open staan voor wat hun dier belangrijk vind, ongeacht of deze leeft of overleden is. En mensen die zelf ook de dingen willen doen als er tips zijn om jouw dier te helpen. Mensen die openstaan voor de natuur en haar remedies zoals Bach bloesems mocht dit naar boven komen in het consult. Dus als je iemand bent die vooral wilt dat ik een ‘magische ‘ pil geef aan hun dier die daarna meteen van alle klachten af is. Zonder dat zij zelf iets hoeven te doen. En/of alleen bevestigingsvragen beantwoord willen hebben. Daar kan ik niet lekker mee werken en doe ik dus ook niet meer.

(Wil je mijn holistische kijk op dieren weten voordat je een consult aanvraagt? Bekijk mijn video hier: https://youtu.be/BJfE9qrG_Yg)

Vraag een consult aan:

Lieve allemaal bedankt voor de enorme aantal vragen! Ik neem in augustus vakantie en zit nu volledig vol geboekt tot en met na mijn vakantie. Dus mijn invulformulier heb ik eventjes weggehaald. Ook op mailtjes, appjes, facebook berichtjes of via instagram zal ik even niet reageren. Bedankt voor jullie begrip en tot september <3

Contact

I.v.m. drukte vanwege vele aanvragen en de cursussen die ik geef, heb ik besloten niet meer zomaar mijn gegevens online te zetten. Wil je wat meer info over bepaalde onderwerpen? Denk aan krachtdieren, overleden dieren, praten met dieren, etc. Kijk dan gerust op mijn facebookpagina, instagram en youtube kanaal. Daar zal ik vaker op te vinden zijn om jullie toch nog te kunnen helpen maar dan op een meer collectief niveau dan individualistisch.

Bedankt!

Maar mag ik jullie even bedanken. Zoveel aanvragen laten mij zien hoe wij als mensheid groeien met z’n allen. Naar een wereld die open staat voor de ‘gevoeligheid’, het ‘emotioneel leven’ en het ‘leven na de dood’ van dieren. Samen maken we de wereld dier voor dier een stukje beter, mooier en warmer. Dat is dan ook zeker mijn wens (al van kleins af aan) en zal ook altijd zo blijven. Maar door jullie zie ik ook daadwerkelijk dat steeds meer mensen hier ook achter staan. Dus bedankt dat jij er bent!

Lijkt dit werk jou nou ook onwijs gaaf om te doen? Ik geef cursussen om mijn collega te worden wat ik net zo leuk vind om te doen als het helpen van dieren en connecten met dieren. Jouw authentieke persoonlijkheid, jouw individuele levenspad met alle hobbels, hindernissen en trauma ’s maken jou uniek. En daarom zal je ook nooit dezelfde dierentolk worden als dat ik ben. Of als alle andere cursisten zullen worden. Ben jij benieuwd naar jouw eigen pad als dierentolk of dierenmedium? Doe dan gezellig mee 😀 Online of live in mijn praktijk/tuin te Heelweg.