Contact

Gratis intake

Om jou en jouw dieren zo goed mogelijk van dienst te zijn, bied ik een gratis quiz aan onderaan deze pagina. Zodat we met 6 vragen weten of wij een goede match zijn of niet. Zo ja, dan krijg je direct mijn gegevens om een consult af te spreken. Je hebt ook zeker weten de kans om mij al jouw vragen te stellen waar je geen antwoord op kon vinden via mijn FAQ pagina. Ik mail je dan uiteraard ook het antwoord op jouw vraag.

(Let op dat mijn mail in de spam postvak terecht kan komen.)

Vraag een consult aan:

Wil jij een consult van mij? Vul dan het volgende formulier in. Ik neem z.s.m. contact met je op dit doe ik op een maandag of vrijdag. Mocht ik tijd over hebben kan het wel eens zijn dat ik in het weekend of op andere werkdagen antwoord. Helaas moet ik tegenwoordig met een wachtlijst werken, je hoort direct wanneer ik plek heb. Over het algemeen is de wachttijd 2 tot 3 weken. Soms eerder, zelden langer. Heb je nog vragen over een consult, hoe ik te werk ga of wat het kost? Kijk dan op mijn FAQ pagina. Is jouw vraag niet beantwoord? Doe dan de quiz, vraag jouw vraag op het eind en vul jouw emailadres in zodat ik je ook kan antwoorden.

Als mijn mails niet aankomen app of sms ik even. Soms kan het technologisch mis gaan.

Contact

Helaas is het zo druk geworden dat ik geen tijd heb om zomaar wat vraagjes te beantwoorden. Maar ben je serieus geïnteresseerd en heb je vooraf wat vragen die niet beantwoordt worden op deze pagina? Doe dan gerust de quiz onderaan deze pagina. Mochten wij een match zijn dan beantwoord ik met liefde jouw vraag of vragen!

(Let op dat mijn mail in de spam postvak terecht kan komen.)

PS: als je vragen hebt over of aan jouw dier of overleden dier: Dan moet ik mij op jouw dier afstemmen. Dat doe ik alleen in een consult. Ik neem mijn werk serieus, daarom investeer ik er ook in. Zoals wekelijkse bijscholing, coaching waar nodig etc. Daarom vraag ik heel normaal een investering terug. Zoals de mensen weten hoe dat werkt: wanneer je zelf investeert, haal je er meer uit als dat je lijkt te krijgen.

Doe hier de intake

Ook de intake is even on hold gezet. Deze deed het niet goed genoeg helaas en moet dus begin januari even aangepast worden.

Maar mag ik jullie even bedanken. Zoveel aanvragen laten mij zien hoe wij als mensheid groeien met z’n allen. Naar een wereld die open staat voor de ‘gevoeligheid’, het ‘emotioneel leven’ en het ‘leven na de dood’ van dieren. Samen maken we de wereld dier voor dier een stukje beter, mooier en warmer. Dat is dan ook zeker mijn wens (al van kleins af aan) en zal ook altijd zo blijven. Maar door jullie zie ik ook daadwerkelijk dat steeds meer mensen hier ook achter staan. Dus bedankt dat jij er bent!