kosten dierenmedium

Kosten dierenmedium

Wat zijn jouw kosten dierenmedium? Ik vraag voor een opgenomen minireading 20,- euro dit is 15 minuutjes. Een gewone reading op afstand, dus opgenomen kost 40,- euro voor 30 minuten. Als je live wil afspreken in mijn praktijk te Heelweg of online via Google meet, dan kost het 80 euro voor een uur. Hiervoor krijg je een zo helder en duidelijk mogelijk antwoord op je vragen en nog een boodschap wat jouw dier zelf door te geven heeft. Na 10 jaar kan ik in een word document 8 A4 volschrijven met een uur wat te veel is. Het klinkt leuk maar het is niet overzichtelijk en veel belangrijke boodschappen worden over het hoofd gezien met zoveel informatie. Tevens kan ik door de tijd te verkorten ook meer mensen en dieren per week helpen. Mensen blij en ik blij. En het allerbelangrijkste, nog meer dieren blij!

Gratis dierentolk

Omdat dierencommunicatie echt mijn werk is, mijn beroep, wat mijn dagelijkse bezigheid is en waar ik nog steeds voor blijf bij studeren, doe ik dit niet gratis. Daarom vraag ik kosten voor mijn werk als dierenmedium. Ik doe dit dus niet gratis. Het is mijn dagelijks werk waar veel tijd en energie in zit. Waarin ik mijzelf zo zuiver mogelijk probeer te houden. Zodra ik niet zuiver kan werken, neem ik ook geen consulten aan. Dit betekent voor mij dat ik veel kosten mis loop in tijden waar ik het zwaar heb zoals met het overlijden van een hele goede vriendin. Maar dat laat denk ik wel zien hoe serieus ik dit neem.

Goede dierentolk

Wat is nu een goede dierentolk? In mijn ogen is dat iemand die zijn of haar ego volledig opzij kan zetten. Maar ook de eigen dagelijkse leven en bezigheden. Zodat alleen alles van het dier ontvangen kan worden. En als er dan gegeven wordt dat dit volledig in het teken van het dier is. Overleden of levend dat maakt mij niet uit. Alles wat ik doe, vanaf het moment dat ik mij ga afstemmen is voor het dier.

Ik weet dat er collega’s zijn die het prima vinden als het dier met hun mee kijkt in hun eigen leven. Maar dat is voor mij echt not done. Ik ben er voor het dier, volledig en vol overgave. Daarbij moeten jij en ik beiden het gevoel hebben dat ik de aangewezen dierentolk ben. Daarom probeer ik ook zo open en transparant mogelijk te zijn.

Beste dierentolk

Degene die voor jou het beste aanvoelt is voor jou de beste dierentolk. Elk dier, elke situatie is verschillend. Want we zijn allemaal uniek. En dat maakt dat er in mijn ogen geen beste dierenmedium is. Ik denk dat het dan niet zozeer om kosten gaat. Dit is mijn inziens ook zo met coaches en therapeuten. Als het niet klikt, kan het je duur komen te staan als je vervolgens toch op zoek moet naar een ander die wél past. Volg je gevoel, dat is de beste tip die ik je hierin kan geven.

Dierentolk voor honden

Als dierenmedium maakt het mij echt niet uit welk dier ik spreek. Of het nu een hond is, een paard of een kat. Zelfs cavia´s, konijnen, papegaaien, geiten en ratjes heb ik al met veel plezier mogen helpen. Tevens help je in gesprekken met dieren hun mensen. De band tussen mens en dier is namelijk zo groot en bijzonder. Dat zal je zelf ook wel ervaren. Dus als jij echt iemand wilt die gespecialiseerd is in 1 bepaald dier. Dan zou ik verder zoeken. Ik specialiseer mij in de spiritualiteit van dieren. Wat er gebeurt met de ziel voor, tijdens en na het overlijden. Maar ook in hooggevoelige dieren.

Tarieven dierentolk

De kosten van een dierenmedium kunnen enorm verschillen. Net als van vele andere branches. Zelfs in schoenen vind je verschillende prijzen. Betekent het dan dat een goedkope dierentolk slechter is als een duurdere? Nee dat ben ik niet van mening. Ik loop ook wel eens 3 jaar op schoenen van slechts €25,-. En ik weet dat mijn consulten toen ze €25,- koste ook echt goed waren. Maar toch groei je met de tijd. Je leert steeds meer bij, van elk dier weer opnieuw. Hun kennis, de kennis die je zelf opzoekt en de ervaring maakt dat je groeit. En hoe meer je groeit, zou ook de prijs moeten meegroeien. Vooral als je er ook nog je dagelijkse bezigheid en bedrijfsvoering van maakt. Dat betekent dat ik veel tijd en energie hierin steek en niet in ander werk. Dus wat eerder als bijverdienste was. En zoveel energie ook in die bijverdienste ging. Zoveel serieuzer is het nu.

Dierentolk consult

Hoe gaat zo’n consult in werking? Dat is voor elke dierentolk verschillend. Tegenwoordig zijn mijn consulten alleen nog op afstand. Men stuurt mij een of meerdere foto’s van hun dier. Daarbij krijg ik de vragen en naam. Wanneer ik me goed genoeg voel om zuiver te kunnen werken, stem ik mij af op het moment dat het dier er klaar voor is. Dan volgt er korte inleiding, dit is mijn eerste indruk van het dier. Daarin beschrijf ik hoe het dier op mij overkomt en hoe hij of zij zich gedraagt. Dit is voor velen al het stuk waarin zij hun dier herkennen. Waarna ik mij focus op de vragen. En wat het dier zelf doorgeeft komt er absoluut altijd bij. Men krijgt hier een video opname van. Dit geeft extra diepgang omdat men echt kan zien hoe ik wat doorkrijg.

Kosten dierenmedium Stephanie

Een minireading op afstand van 15 minuutjes voor 3 vragen kost 20,- euro. Een gewone reading van een half uur op afstand kost 40,- euro. Een live consult in mijn praktijk of online via Google meet van een uur kost 80 euro. Voor afstandsconsulten betaal je vooraf. En voor live consulten betaal je op de dag zelf, contact of via een betaalverzoek.