Contact diermedium

Vragen?

Wil je contact met diermedium Stephanie opnemen? Ik heb gemiddeld een wachttermijn van minimaal 2 weken, fantastische cursisten en leuke cursussen die ik zelf volg. Dus als je vragen hebt, wil je eerst kijken of jouw vraag hier tussen staat:

Vaak gestelde vragen.

Mocht je graag een consult willen, wil je dan vooral voelen of ik bij je pas? Wil je echt even nagaan of onze visies ook overeenkomen?

Bekijk mijn video hier: https://youtu.be/BJfE9qrG_Yg)

Vraag een consult aan:

Vul hieronder het formulier in, en je krijgt automatisch een mail met informatie over wat ik nodig heb. Nadat ik de juiste informatie heb gekregen, neem ik persoonlijk contact met je op. Dus beantwoord mijn automatische mail of app mij de juiste gegevens. En dan sta ik voor je klaar!

Voor afstandsconsulten dien je vooraf te betalen. Je krijgt dan een video opname van het consult opgestuurd middels een downloadbare link. Je kunt dus altijd makkelijk terug kijken of luisteren als je dat wil. Maar je bent ook van harte welkom in mijn praktijk te Heelweg of om een live consult middels Google meet af te spreken. Je betaald dan dezelfde dag contant of middels een betaalverzoek.

Consult aanvraag

De consulten vinden plaats op afstand, live/face to face in mijn praktijk te Heelweg of online via Google meet.

Afstandsconsulten: Je kunt kiezen voor een minireading van 15 minuutjes a 20 euro, of voor een gewone reading van 30 minuten a 40 euro. Je krijgt een de video opname toegestuurd van de reading in een downloadbare link. Zo kun je altijd alles rustig terug kijken, meeschrijven en mij pauzeren.

Live consulten: Voel je welkom in mijn praktijk te Heelweg. Of laten we online afspreken middels Google meet. Je kan al jouw vragen stellen in een uur a 80 euro. Online kan ik de reading voor jou opnemen. En als je langs komt, kun je zelf bepalen of en hoe je een opname maakt.

Als je onderstaand formulier invult, krijg je een geautomatiseerde email waarin ik beschrijf wat ik van jou nodig heb en hoe je kunt betalen. Nadat ik de juiste gegevens heb ontvangen neem ik persoonlijk contact met je op!

Wees je er aub van bewust dat je een koopcontract aan gaat met mij zodra je op de knop klikt en je dus inschrijft om te betalen. Dankjewel.

krachtdier reading

Liever een krachtdier reading aanvragen?

Wil jij weten wat jouw krachtdier(en) jou te vertellen hebben? Waarmee zij jou nu willen helpen? Welke boodschappen ze met jou willen delen? Of waarom je telkens 7 kraaien ziet, waarom die eekhoorn telkens in jouw stadstuin komt zonder dat je ook maar iets voor hem of haar hebt. Vraag een krachtdier reading gemakkelijk aan middels het formulier waar je terecht komt middels onderstaande knop:

Contact diermedium Stephanie

I.v.m. drukte vanwege vele aanvragen en de cursussen die ik geef, heb ik besloten niet meer zomaar mijn gegevens online te zetten. Wil je contact met mij als diermedium? Omdat je wat meer info over bepaalde onderwerpen wil? Denk aan krachtdieren, overleden dieren, praten met dieren, etc. Dan kun je je binnenkort inschrijven voor mijn online magazine die slechts 1 keer per seizoen uitkomt.

Bedankt!

Mag ik jullie even bedanken. Zoveel aanvragen laten mij zien hoe wij als mensheid groeien met z’n allen. Naar een wereld die open staat voor de ‘gevoeligheid’, het ‘emotioneel leven’ en het ‘leven na de dood’ van dieren. Samen maken we de wereld dier voor dier een stukje beter, mooier en warmer. Dat is dan ook zeker mijn wens (al van kleins af aan) en zal ook altijd zo blijven. Maar door jullie zie ik ook daadwerkelijk dat steeds meer mensen hier ook achter staan. Dus bedankt dat jij er bent!

Lijkt dit werk jou nou ook onwijs gaaf om te doen? Ik geef cursussen om mijn collega te worden wat ik net zo leuk vind om te doen als het helpen van dieren en connecten met dieren. Jouw authentieke persoonlijkheid, jouw individuele levenspad met alle hobbels, hindernissen en trauma ’s maken jou uniek. En daarom zal je ook nooit dezelfde dierentolk worden als dat ik ben. Of als alle andere cursisten zullen worden. Ben jij benieuwd naar jouw eigen pad als dierentolk of dierenmedium? Doe dan gezellig mee 😀 Online of live in mijn praktijk/tuin te Heelweg.