Afspraak maken met dierenmedium

Heb jij het gevoel dat ik het beste bij jou en jouw dier(en) pas? Maak dan makkelijk een afspraak middels onderstaand formulier! Je krijgt dan een automatische email waarin staat wat ik nodig heb om aan de slag te kunnen gaan. En zo ja, wat ik daarvoor nodig heb om aan de slag te gaan. Je krijgt ook een bevestiging welke week je het verslag van het consult kan verwachten.

Let wel: mijn mail kan in jouw spam postvak terecht komen. Alvast bedankt voor het nakijken.

Afstandsconsult

Alle consulten vinden tegenwoordig op afstand plaats in mijn praktijk. Ik gebruik een foto ook toen ik consulten in mijn praktijk face to face gaf. Waarom ik hiervoor heb gekozen? Omdat ik hooggevoelig ben en een echte dierenmens. Als ik bij mensen thuis kom voel ik de energie in huis en die van hunzelf. Wanneer mensen in mijn praktijk komen voel ik hun ook. En aan de telefoon is dit voor mij niet anders. Omdat ik graag 100% van mijn aandacht en energie aan jouw dier wil besteden heb ik ervoor gekozen om alle consulten op afstand te doen.

Reading voor dieren

Een reading kun je aanvragen voor jouw dier die misschien ergens last van heeft maar je weet niet wat en de dierenarts kan ook niks vinden. Of omdat je graag wilt weten wat er in dat koppie rond gaat. Let wel dat ik geen dierenarts ben en ook geen trainer of gedragsdeskundige. Ik werk voornamelijk met de gevoelens en mentale gemoedstoestand van het dier. Ook de spirituele aspecten en energieën zoals aura’s en chakra’s zitten in mijn vakgebied. Maar het uitvallen naar andere honden bijvoorbeeld, is naar mijn mening echt een gedrag. Mocht het vanuit een trauma komen, dan kan ik bij het trauma helpen.

Reading voor overleden dieren

Dit is mijn specialisatie. Hierin ben ik meer dan thuis. Met de ene voet in het rijk van de levenden en de andere in het geestenrijk. Als een channel letterlijk de boodschappen channelen. Van de ene wereld in de andere. Het mooie is dat jouw antwoorden eigenlijk altijd al gehoord worden. Alleen wij mensen horen vaak de boodschappen van gene zijde niet. Althans dat denken we. Veelal weet men wel wat het antwoord is maar gelooft er niet in. Ik mag heel vaak de bevestiger zijn. Soms is dat prachtig, soms is dat confronterend. Maar in beide gevallen helpt het mens en dier verder. Dus ook als je schuldgevoelens hebt. Eigenlijk juist dan is een gesprek heel goed om te voeren. Vaak wordt schuld weggenomen en anders uitgelegd waarom het beter niet anders had kunnen gaan. Mijn kijk op het leven helpt ook op de momenten dat het voor de mens moeilijk blijft om te verwerken.

Let wel! overleden dieren zijn niet aards meer. Dat betekent dat ze puur ziel zijn. En de ziel heeft soms echt hele diepgaande en spirituele boodschappen. Tevens vinden dieren het al niet interessant wat er op een bepaalde datum gebeurt is. Laat staan als ze ziel zijn. Daarbij is de traumatische ervaring van het overlijden voor jou traumatisch. Maar de grootste impact van het hele leven van het dier, is vaak de bijzondere band tussen hen en hun mens(en). Dus als jij heel graag een antwoord wilt op wat er is gebeurt als bevestiging, zoek dan liever een helderziende. Want mijn respect voor het dier gaat verder als mijn respect voor het antwoord wat jij wilt horen. Ik ben er 100% voor het dier. Daarnaast ben ik voor jou om jullie band te helpen helen. Ik kan helaas jouw pijn, verdriet en gemis niet wegnemen. Maar ik kan je wel helpen het overlijden beter te begrijpen en de laatste antwoorden van jouw dier op jouw vragen door te geven.

(Natuurlijk kun je vragen hoe een dier het overlijden heeft ervaren. Dat willen ze maar al te graag met je delen. Maar als jij vasthoudt aan het laatste kwartiertje of uurtje, omdat je het niet wilt accepteren. Dan zullen dieren heel duidelijk zijn dat je door moet gaan met je leven. Want je kunt niet anders als accepteren wat in het verleden heeft plaatsgevonden. Omdat je anders vecht tegen iets wat niemand kan veranderen. En dit zal het gevoel van de nog steeds bestaande band met jouw dier enorm in de weg blijven staan.)

Krachtdier consult

Zoals huisdieren voor mij een hele belangrijke rol spelen. Doen wilde dieren dat ook. Elk dier hoe klein of met hoeveel ook is voor mij bijzonder. Ik praatte vroeger niet alleen met mijn kat of iemands hond. Maar ik praatte ook al met merels en egels. Later leerde ik waarom ik hun zo waardeer. Zij kruisen ons pad met een reden. Deze wilde dieren worden gestuurd door de natuur. En komen op ons pad om ons dingen te leren. Zo leert een eekhoorn ons te spelen bijvoorbeeld. Krachtdieren zijn ook in spirit vorm bij ons. Zij kunnen ons net als engelen en overleden dierbaren steunen. Door mijn band met dieren en natuur is dit voor mij soms nog natuurlijker als engelen. Dus als jij wilt weten welk krachtdier nu bij je is. Of welke je het beste kunt oproepen. Maar ook als je hun boodschappen wilt leren kennen. Dan help ik je daar graag bij!