afspraak maken met dierenmedium Stephanie

Afspraak maken met dierenmedium

Wil jij een afspraak maken met dierenmedium Stephanie? Heb jij het gevoel dat ik het beste bij jou en jouw dier(en) pas? Maak dan makkelijk een afspraak middels onderstaand formulier! Je krijgt dan een automatische email waarin staat wat ik nodig heb om aan de slag te kunnen gaan. En zo ja, wat ik daarvoor nodig heb om aan de slag te gaan. Je krijgt ook een bevestiging welke week je het verslag van het consult kan verwachten.

Let wel: mijn mail kan in jouw spam postvak terecht komen. Alvast bedankt voor het nakijken.

Afstandsconsult

Alle consulten vinden tegenwoordig op afstand plaats. Ik gebruik een foto zoals ik ook deed toen ik consulten in mijn praktijk gaf. Waarom ik hiervoor heb gekozen? Omdat ik graag 100% van mijn aandacht en energie aan jouw dier wil besteden. En omdat ik in 10 jaar tijd zo snel kan verwoorden/doorkrijgen dat ik anders veel te veel wil geven. Dat klinkt heel leuk, maar 8 A4 blaadjes moeten lezen. Of anderhalf uur alleen maar een stroming van informatie naar je hoofd toegeworpen krijgen. Is voor de meeste mensen écht te veel van het goede. Belangrijke punten worden over het hoofd gezien en het is gewoonweg te veel voor de meeste mensen. Dus ik heb mijn tijd verkort. Waardoor ik ook nog eens meer afspraken als diermedium kan maken. De afspraken die je met mij kan maken:

Reading voor levende dieren

Wil je een afspraak maken met mij als dierenmedium voor jouw levende hond, kat, paard, konijn, geit of papegaai? Dan kan dat zeker. Ik ben van oorsprong gewoon dierentolk. Maar ben me later meer gaan specialiseren als medium voor dieren. Daarom kun je nog steeds een afspraak met mij maken voor jouw levende dieren. Ik werk eigenlijk met alle soorten dieren. Thuis gebruik ik dierencommunicatie zelfs met onze vissen.

Wat misschien wel handig is om uit te leggen: Dat een getraumatiseerd dier veel meer nodig heeft dan alleen een gesprekje. En dat een dier met gedragsproblemen misschien ook meer nodig heeft zoals Bach bloesems. Daar wil ik absoluut bij helpen, maar dat betekent ook dat ik er meer tijd en energie in moet steken. Wat uiteraard ook meer geld kost. Want dit is mijn beroep, mijn werk, het is geen hobby. Vandaar ook dat de prijs ernaar is en mijn consulten korter in tijd zijn met meer kwaliteit dan 10 jaar geleden.

Reading voor overleden dieren

Wil je een afspraak met mij maken als medium voor overleden dieren? Dat is waar mijn hart warm van wordt! Als klein meisje heb ik al een voorliefde voor onze overleden dierbaren. Ongeacht of dit mens of dier is. Met mijn hart voor dieren en het feit dat dierencommunicatie voor mij zo normaal was, is dit de perfecte combinatie.

Overleden dieren hebben vaak nóg meer oog voor waar hun mensen behoefte aan hebben. Weten nóg beter dan toen ze leefden wat hun mensen moeten horen. Ze zijn natuurlijk niet meer aards, en hoe langer ze overleden zijn, hoe meer zij reageren vanuit eenheid en harmonie. Sommige mensen ervaren dit als confronterend, anderen voelen de warmte, troost en band juist extra.

Dieren healing

Ook voor een healing voor jouw dier kun je een afspraak maken. Mijn healingen zijn gebaseerd op alle kennis die ik vanaf mijn 17de over healing heb opgedaan. Dus denk aan invloeden van reiki, energetische en paranormale therapie, sjamanisme, chakra en aura healing, etc. Daarbij laat ik mij leiden door mijn gidsen en de gidsen van het dier zoals in trancehealing. Het is dus een verzameling van alles wat vooral ook bij mij past en waarbij ik doorkrijg wat het dier nodig heeft. Ik heb hierin dus geen specialisatie. Eigenlijk doe ik die elke keer opnieuw op, en dat is de specialisatie van jouw dier op dat moment.

Krachtdier consult

Elk dier is voor mij belangrijk. Ongeacht of ze leven, overleden zijn of een gids zijn. Daarom kun je bij mij als dierenmedium ook een afspraak maken voor een krachtdier reading. Daarin ga ik in gesprek met jouw krachtdieren. Wat zo mooi is, is dat zij telkens spiegelen waar wij te kort van hebben binnen in onszelf. Of ze komen met inzichten, tips en tricks waar we helemaal nooit bij stil gestaan hebben. Maar die wel enorm resoneren met het moment waar we nu in leven. Het is vaak zo passend op een manier wat we niet gewend zijn. Dat komt mijn inziens omdat dieren hele andere regels van het leven kennen als de tegenwoordige (westerse) mensen.

Consult aanvraag

De consulten vinden plaats op afstand zodat ik het meest zuiver kan werken met alleen aandacht voor jouw dier of overleden dier.

Je kunt kiezen voor een minireading van 15 minuutjes a 20 euro, of voor een gewone reading van 30 minuten a 40 euro. Je krijgt een de video opname toegestuurd van de reading in een downloadbare link. Zo kun je altijd alles rustig terug kijken, meeschrijven en mij pauzeren.

Als je jouw gegevens invult, krijg je een geautomatiseerde email waarin ik beschrijf wat ik van jou nodig heb. En hoe je kunt betalen. Na jouw betaling zal ik je op de hoogte brengen in welke week je gepland staat. Zodat je weet wanneer jij jouw reading kan ontvangen.

Wees je er aub van bewust dat je een koopcontract aan gaat met mij zodra je op de knop klikt en je dus inschrijft om te betalen. Dankjewel.

Healing aanvraag

De healings vinden plaats op afstand zodat ik het meest zuiver kan werken met alleen aandacht voor jouw dier of overleden dier.

Je kunt kiezen voor een minihealing van 15 minuutjes a 20 euro, of voor een gewone healing van 30 minuten a 40 euro. Je krijgt de audio opname toegestuurd van de healing in een downloadbare link. Zo kun je altijd alles rustig terug luisteren, meeschrijven en mij pauzeren.

Als je jouw gegevens invult, krijg je een geautomatiseerde email waarin ik beschrijf wat ik van jou nodig heb. En hoe je kunt betalen. Na jouw betaling zal ik je op de hoogte brengen in welke week jouw dier gepland staat. En krijg je direct de downloadbare link toegestuurd zodra ik klaar ben. Zodat je weet wanneer jouw dier de healing heeft ontvangen.

Wees je er aub van bewust dat je een koopcontract aan gaat met mij zodra je op de knop klikt en je dus inschrijft om te betalen. Dankjewel.

Krachtdier reading aanvragen

Een reading doe ik wanneer dat voor mij goed voelt en ik dus zo zuiver mogelijk te werk kan gaan. Je krijgt de link van de video opname toe gemaild. Zo kun je altijd alles nog terug kijken, meeschrijven, mij pauzeren, etc.

Een minireading duurt 15 minuten en kost 20 euro. Een reading duurt 30 minuten en kost 40 euro. Als je een reading aanvraagt, krijg je een automatische mail met wat ik van jou nodig heb, en hoe je kunt betalen.

Na jouw betaling zal ik je in een bepaalde week plannen. Hiervan zal ik je zsm op de hoogte brengen. Zodat je weet in welke week je de reading zal ontvangen.

Wees je er aub van bewust dat je een koopcontract aan gaat met mij zodra je op de knop klikt en je je dus inschrijft om te betalen. Dankjewel.