afspraak maken met dierenmedium Stephanie

Afspraak maken met dierenmedium

Wil jij een afspraak maken met dierenmedium Stephanie? Heb jij het gevoel dat ik het beste bij jou en jouw dier(en) pas? Maak dan makkelijk een afspraak middels onderstaand formulier! Je krijgt dan een automatische email waarin staat wat ik nodig heb om aan de slag te kunnen gaan. Zodra ik jouw gegevens binnen heb, neem ik persoonlijk contact met je op voor een afstandsconsult of afspraak online of live in mijn praktijk te Heelweg.

Let wel: mijn mail kan in jouw spam postvak terecht komen. Alvast bedankt voor het nakijken.

Consult aanvraag

De consulten vinden plaats op afstand, live/face to face in mijn praktijk te Heelweg of online via Google meet.

Afstandsconsulten: Je kunt kiezen voor een minireading van 15 minuutjes a 20 euro, of voor een gewone reading van 30 minuten a 40 euro. Je krijgt een de video opname toegestuurd van de reading in een downloadbare link. Zo kun je altijd alles rustig terug kijken, meeschrijven en mij pauzeren.

Live consulten: Voel je welkom in mijn praktijk te Heelweg. Of laten we online afspreken middels Google meet. Je kan al jouw vragen stellen in een uur a 80 euro. Online kan ik de reading voor jou opnemen. En als je langs komt, kun je zelf bepalen of en hoe je een opname maakt.

Als je onderstaand formulier invult, krijg je een geautomatiseerde email waarin ik beschrijf wat ik van jou nodig heb en hoe je kunt betalen. Nadat ik de juiste gegevens heb ontvangen neem ik persoonlijk contact met je op!

Wees je er aub van bewust dat je een koopcontract aan gaat met mij zodra je op de knop klikt en je dus inschrijft om te betalen. Dankjewel.

Afstandsconsult

Voor een afstandsconsult gebruik ik een foto zoals ik ook doe met live consulten in mijn praktijk of online. Je kunt bij afstandsconsulten kiezen voor een minireading van €20,- a 15 minuutjes. Of voor een reading van €40,- a 30 minuten. In elk consult krijgt het dier ruimte om zelf door te geven wat hij of zij belangrijk vind. Bij een minireading kun je maximaal 3 vragen stellen. En bij een gewone reading is er geen limiet.

Omdat ik in mijn praktijk als dierentolk vanaf 2012 werk, krijg ik tegenwoordig erg veel door. Vooral als ik lekker snel kan afstemmen op het dier zonder mens en ook geen andere vragen krijg, ben ik snel klaar. Hoe langer ik dit doe, hoe makkelijker het werk is geworden. En omdat ik in 1 uur 8 A4 vol kan typen, wat voor mensen eigenlijk te veel informatie is, heb ik mijn tijd verkort. Waardoor ik ook nog eens meer afspraken als diermedium kan maken.

Live consult afspraak maken

Je kunt ervoor kiezen om een live consult in te plannen waarbij je ter plekke nog extra vragen bijvoorbeeld kan verzinnen. Een live consult kan zowel in mijn praktijk plaatsvinden te Heelweg. Of online via Google Meet. Een afspraak maken met mij als diermedium hoeft dus niet meer alleen maar op afstand plaats te vinden. Maar kan nu ook weer live, face to face.

We spreken een dag en tijdstip af dat je langs komt of online komt. Voor een live consult met jouw dier heb ik een foto nodig van jouw huisdier. Ik reserveer een uur voor jou en dit kost €80,-. Online dien je de foto van te voren door te sturen. Live in mijn praktijk dien je de foto mee te nemen, als deze op jouw telefoon staat is dat ook goed. We gaan een uur zitten. Live in mijn praktijk is het aan jou of je mee schrijft of dat je het consult opneemt. Online kan ik deze automatisch voor jou opnemen.

Reading voor levende dieren

Wil je een afspraak maken met mij als dierenmedium voor jouw levende hond, kat, paard, konijn, geit of papegaai? Dan kan dat zeker. Ik ben van oorsprong gewoon dierentolk. Maar ben me later meer gaan specialiseren als medium voor dieren. Daarom kun je nog steeds een afspraak met mij maken voor jouw levende dieren. Ik werk eigenlijk met alle soorten dieren. Thuis gebruik ik dierencommunicatie zelfs met onze vissen.

Wat misschien wel handig is om uit te leggen: Dat een getraumatiseerd dier veel meer nodig heeft dan alleen een gesprekje. En dat een dier met gedragsproblemen misschien ook meer nodig heeft zoals Bach bloesems. Daar wil ik absoluut bij helpen, maar dat betekent ook dat ik er meer tijd en energie in moet steken. Wat uiteraard ook meer geld kost. Want dit is mijn beroep, mijn werk, het is geen hobby. Vandaar ook dat de prijs ernaar is en mijn consulten korter in tijd zijn met meer kwaliteit dan 10 jaar geleden.

Reading voor overleden dieren

Wil je een afspraak met mij maken als medium voor overleden dieren? Dat is waar mijn hart warm van wordt! Als klein meisje heb ik al een voorliefde voor onze overleden dierbaren. Ongeacht of dit mens of dier is. Met mijn hart voor dieren en het feit dat dierencommunicatie voor mij zo normaal was, is dit de perfecte combinatie.

Overleden dieren hebben vaak nóg meer oog voor waar hun mensen behoefte aan hebben. Weten nóg beter dan toen ze leefden wat hun mensen moeten horen. Ze zijn natuurlijk niet meer aards, en hoe langer ze overleden zijn, hoe meer zij reageren vanuit eenheid en harmonie. Sommige mensen ervaren dit als confronterend, anderen voelen de warmte, troost en band juist extra.

Dieren healing

Ook voor een healing voor jouw dier kun je een afspraak maken. Mijn healingen zijn gebaseerd op alle kennis die ik vanaf mijn 17de over healing heb opgedaan. Dus denk aan invloeden van reiki, energetische en paranormale therapie, sjamanisme, chakra en aura healing, etc. Daarbij laat ik mij leiden door mijn gidsen en de gidsen van het dier zoals in trancehealing. Het is dus een verzameling van alles wat vooral ook bij mij past en waarbij ik doorkrijg wat het dier nodig heeft. Ik heb hierin dus geen specialisatie. Eigenlijk doe ik die elke keer opnieuw op, en dat is de specialisatie van jouw dier op dat moment.

Krachtdier reading

Elk dier is voor mij belangrijk. Ongeacht of ze leven, overleden zijn of een gids zijn. Daarom kun je bij mij als dierenmedium ook een afspraak maken voor een krachtdier reading. Daarin ga ik in gesprek met jouw krachtdieren. Wat zo mooi is, is dat zij telkens spiegelen waar wij te kort van hebben binnen in onszelf. Of ze komen met inzichten, tips en tricks waar we nooit bij stil gestaan hebben. Maar die wel enorm resoneren met het moment waar we nu in leven. Het is vaak zo passend op een manier wat we niet gewend zijn. Dat komt mijn inziens omdat dieren hele andere regels van het leven kennen als de tegenwoordige (westerse) mensen.

Maak een afspraak met mij als dierenmedium en therapeute voor jouw dier, overleden dier of krachtdier