Dieren medium

Dieren medium

Een dieren medium is een medium voor overleden dieren.

Medium voor overleden dieren

Een medium voor overleden dieren is een medium dat zich specialiseert in het contact maken met overleden dieren. Een dierenmedium kan jou op deze manier helpen om bijvoorbeeld nog wat uit te praten. Of om je vragen te stellen die je nog hebt aan jouw overleden dier. 

Paranormaal contact met overleden dieren

Een dierenmedium maakt via paranormale gaven contact met een overleden dier. Vaak beginnen we eerst met een fotoreading. Door een foto kun je namelijk de energie oppakken van het leven dat een dier heeft geleefd. Maar ook de energie van de ziel. Waardoor je verbinding kan maken met de overledene. 

De ene dieren medium krijgt veel beelden door en is daarom helderziend. Weer een ander voelt heel veel. Dat noemen we heldervoelend. En zo zijn er ook nog helderwetend, helderhorend, helderruikend en helderproevend. Sommige dierenmedium hebben een combinatie van bepaalde paranormale gaven. Zo heb ik (Stephanie) vooral een combinatie tussen helderzien en heldervoelen. Alles wat we als diermedium dus doorkrijgen dienen we daarna te vertalen in woorden. Zodat ook een mens kan begrijpen wat de boodschap is.

Schuldgevoel na overlijden dier

Veel mensen die contact zoeken met hun overleden dier hebben een schuldgevoel. Of ze het allemaal wel goed gedaan hebben. Maar ook of het wel de juiste keuze is geweest om een dier te laten inslapen. Of dat ze te vroeg waren of te laat. Soms heeft het niet zozeer een reden, dat schuldgevoel. Maar is het er gewoon. In dat geval een gesprekje middels een dieren medium helpen om bevestiging te krijgen.

Veelal krijg je bevestiging op alles wat je goed hebt gedaan. Op de intenties die je altijd hebt gehad. Eigenlijk is er bijna nooit een dier dat hun mensen het kwalijk neemt om hun dier uit zijn of haar lichamelijke lijden te verlossen. Tot nu toe ben ik ook nog niemand tegengekomen die het met de verkeerde bedoelingen heeft gedaan. Daarnaast is er ook altijd nog een dierenarts die het wel moet goedkeuren en doen. 

Ervaringen dieren medium

Voorbeeld hoe klanten hun ervaring met mij delen:

“Bedankt, door de uitleg snappen we het beter. Maar het gemis blijft groot. Maar wij zijn enorm blij dat jij dit voor ons kon doen.”

“Wat een mooie reading. Ik ben blij dat onze overleden kater de rest in een roesje heeft meegemaakt. En ik hou me vast aan wat onze poes zegt, dat geeft mij weer rust. Fijne avond, en nogmaals dank. .”

Veel klanten vinden een reading van hun overleden dier rustgevend. Vaak is het ook fijn om toch nog even een soort van contact te hebben. En soms is het ook gewoon een bevestiging wat men zelf eigenlijk al voelde en diep van binnen wist. De ervaringen zijn natuurlijk allemaal uniek zoals elk dier uniek is. Maar het komt vaak op hetzelfde neer: Men kan eindelijk rust krijgen, een plekje vinden, beter rouwen, etc. Het neemt het gemis en het verdriet niet weg. Wel kan het wat duidelijkheid geven en een aangename bewustwording dat je dier nog bij je is.

Kijk op de pagina en voel welke dieren medium het beste past bij jou en jouw dier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven