contact met je overleden huisdier

Contact met je overleden huisdier

Wanneer onze viervoetige vrienden van ons heengaan, zijn we vooral zo verdrietig omdat we het contact missen. We missen het knuffelen, de aanraking, de fysieke aanwezigheid, het karakter. Maar wat voor veel mensen het verdriet erger maakt is het idee dat onze overleden huisdieren niet meer aanwezig zouden zijn. Wanneer je dan (bijvoorbeeld door een dierenmedium) weer contact met je overleden huisdier hebt. Dan kun je rust vinden in het (mijn inziens) feit dat ze nog bij ons zijn.

Waar gaat de ziel van een dier heen?

contact met overleden huisdier

Maar waar is de ziel dan als je nog contact kan hebben met je overleden huisdier? Betekent dat, dat ze aardgebonden blijven? Houdt ik mijn huisdier nog vast op aarde? Moeten ze niet over de regenboogbrug? Is er dan geen hondenhemel en kattenhemel?

Naar mijn ervaring blijven overleden dierbaren, ongeacht of dit mens of dier is, vaak nog bij hun geliefde nabestaanden. Op deze manier kunnen zij zelf ook nog even afscheid nemen. Daarna gaan de meesten naar de thuisbasis van hun ziel. In mijn visie is dit een bepaalde dimensie. De dimensies zoals ik ze zie hebben niet zoveel te maken met het lichamelijke uiterlijk wat je hier op aarde had. Maar heeft meer te maken met jouw zielendoel. 

In contact met overleden huisdieren heb ik bijvoorbeeld wel eens doorgekregen dat een dier met engelenenergie naar de engelen sferen toe gaat. Een ander dier, die meerdere mensen heeft geholpen. Gaat naar een dimensie waar meerdere zielen zijn die de mensheid helpen. Ongeacht of de ziel een vorm als mens of dier heeft aangenomen. 

Hoe weet je of je overleden huisdier bij je is?

Veel mensen die contact met hun overleden huisdier willen, willen vooral weten of hun overleden huisdier nog bij hun is. In de meer dan 11 jaar dat ik mijn praktijk heb, heb ik nog niet een keer meegemaakt dat een dier niet bij hun mens is na overlijden. Sommige moeten inderdaad nog even bijkomen. Ze lijken dan wat verder weg alsof ze in limbo zitten. Een energetische wachtruimte zeg maar waar ze kunnen bijkomen van het leven.

Maar eigenlijk is elk huisdier die geliefd is en gemist wordt, bij hun mensen. Gewoon daar waar zij zich thuis voelen. 

Teken van overleden dier

Veel mensen krijgen ook tekenen van hun overleden huisdier door. En toch hebben de meeste mensen het niet door. In contact met je overleden huisdier krijg ik vaker door dat dieren zich laten voelen. Sommigen laten zich ook horen. Maar mensen denken vaak dat het hun eigen verbeelding is. 

Ook heb ik echt prachtige foto’s gekregen van vlinders op de lege mand, foto van het huisdier, in de stal, etc. Of lieveheersbeestjes op de brief die mensen aan hun overleden huisdier hebben geschreven. Maar ook mensen die telkens duivenveren vinden. Bijvoorbeeld wanneer ze juist met de vraag lopen of hun dier ‘vrede’ heeft. 

Overleden huisdier zien

Ik krijg wel eens de vraag of men ook hun eigen overleden huisdier zou kunnen zien zoals ik ze zie. Ondanks dat iedereen mediumschap kan leren, kan niet iedereen hun overleden huisdier zien. Vooral als het nog zo gevoelig en pijnlijk is. Want zelfs voor mij geldt, dat als ik emotioneel raak, mijn paranormale vermogens verminderen. En dan doe ik dit werk dagelijks.

Maar sommigen zien hun overleden huisdier in hun dromen. Waar de gevoelens minder heftig zijn. Soms zijn de dromen heel raar en willen mensen het dus niet zien als een teken. Of denken ze vooral dat het hun eigen brein is die het verlies wil verwerken. Natuurlijk is dat een mogelijkheid. Maar als de droom zo ‘echt’ aanvoelt, dan is het naar mijn idee 100% een visioen van de overleden huisdier. 

Anderen zien hun overleden huisdier in hun ooghoek. Voornamelijk op momenten dat het stil is in huis. Of dat ze even heel ontspannen zijn. Zelfs op momenten dat ze juist niet aan hun overleden maatje denken. Dat zijn ook juist de momenten dat de overleden ziel zich sterker kenbaar kan maken. Toch is het vaak maar een flits. Omdat dan de emoties weer omhoog komen en de mediamieke beelden wegneemt.

Boodschappen van overleden dieren

In contact met je overleden huisdier krijg ik vaak boodschappen door. De ene keer is het een boodschap om meer te gaan schilderen. Weer een andere keer krijg ik door dat je je moeder moet loslaten. Het zijn over het algemeen altijd boodschappen die goed zijn voor je. Want dat er van je gehouden wordt, dat moet eigenlijk geen boodschap zijn. Maar een weten.

Reading overleden huisdier

Wil jij ook contact met je overleden huisdier? Dan kun je de workshop ‘in verbinding met je overleden huisdier’ kopen via elo-my.com Maar je kan ook een reading van je overleden huisdier aanvragen bij één van dierenmediums die met overleden dieren werkt. 

Ervaring contact overleden dier

Hierbij zijn er een paar ervaringen die ik graag met je deel van klanten:

  • Ik heb beide readings doorgenomen en ook nu weer, gegrepen door de treffendheid en de liefde die beide dieren tonen. Dankjewel dat je deze mooie readings hebt gedaan. Ik ben er heel blij mee. Het brengt zeker helderheid. 
  • Hoi Stephanie, er was even stilte van mijn kant maar jouw reading houdt me wel degelijk nog elke dag bezig. Dank je wel. Dit betekent zo enorm veel voor me. Je bent echt een schat!
  • Ik moest er een beetje van bijkomen, was erg mooi om te horen en maakte echt indruk op mij. Echt ontzettend bedankt voor de hele fijne reading.
  • Hallo Stephanie. Heel bijzonder dat dit (persoonlijke dingen) zo via mijn overleden dier binnenkomt. Dank voor de reading.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven